Compania TRW sustine carierele tinerilor absolventi (P)

Compania TRW sustine carierele tinerilor absolventi (P)
In urma participarii la cea de-a treia editie a evenimentului ,,Zilele Carierei in UPT”, organizat de catre Universitatea Politehnica Timisoara, compania TRW si-a deschis portile pentru tinerii studenti, oferindu-le acestora posibilitatea sa observe indeaproape procesele de fabricatie a volanelor si asamblare a modulelor de airbag din fabrica localizata in Timisoara.


Astfel, joi, 14 noiembrie 2013, un numar de 25 de studenti si absolventi au fost intampinati de Directorul General, Ovidiu Ambrus si Directorul de Resurse Umane, Valentina Morodan care impreuna le-au prezentat atat proiectele actuale ale fabricii, cat si oportunitatile tinerilor de a se alatura companiei prin programul „Planifica-ti cariera cu TRW”.

Acest eveniment a fost o buna ocazie ca TRW sa premieze 4 castigatori extrasi prin tragere la sorti in urma evenimentului Zilele Carierei.

A urmat vizita in fabrica, unde specialistii companiei au prezentat procesele de fabricatie si au raspuns intrebarilor tinerilor prezenti.

„Am vazut o fabrica foarte bine organizata cu personal instruit, iar calitatea volanelor este foarte buna” sustine un tanar participant la eveniment.

„Mi-au placut entuziasmul, energia pozitiva a angajatilor si dialogul cu echipa de la Resurse Umane. Ne-au raspuns la toate intrebarile” a declarat o alta participanta.

Compania TRW Automotive Safety Systems, lider mondial in producerea sistemelor de siguranta pentru automobile, este prezenta in Romania din 2004. Pe lângă fabrica din Timisoara, concernul mai deţine facilităţi la Oraviţa, Lupeni, Marghita si Baia Mare având peste 4.000 de angajaţi în România.

 
Regulament de plasare a anunturilor