Compania orădeană Europlast România – Un model de succes pentru companiile mici și mijlocii!

Reactualizat la:
Compania orădeană Europlast România  – Un model de succes pentru companiile mici și mijlocii!
Europlast România, reprezentantul producătorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, cumulează 15 ani de activitate și încheie cu succes 2018.

Activitatea depășește în momentul de față granițele țării, cuprinzând Moldova și Ucraina, unde furnizează soluții pentru managementul deșeurilor și sectorul agricol.

Înființată în 2003 ca urmare a nevoii pieței românești de a avea un sistem de management al deșeurilor, Europlast România își mărește treptat și sigur activitatea într-o piață în care concurența a devenit tot mai acerbă, iar așteptările clienților tot mai mari. Livrează lunar mii de recipenți pentru deșeuri și boxpaleți pentru fructe și legume către instituții publice, companii de salubrizare sau societăți cu capital privat, cu termene optime de livrare.

„ Principalul avantaj care a poziționat compania noastră printre cele mai mari societăți de profil din România izvorăște din calitatea produselor noastre. De asemenea, prin atitudine și profesionalism față de clienții noștri, intreprinderea a ajuns azi una dintre cele mai mari și mai respectate companii pe piața de profil, lucru cu care ne mândrim” – Marius Ghețe, Director General Europlast România.

Pubele sau containere de gunoi și boxpaleți pentru logistica fructelor și legumelor – la standarde europene

Produsele austriece sunt obținute prin tehnologii moderne și utilaje performante, în conformitate cu standardul european EN 840 și certificate RAL – institut autorizat, independent față de orice producător, care atestă și certifică calitatea superioară a produselor fabricate.

În ceea ce privește managementul deșeurilor, compania își propune să se mențină un vârf de lance în procesul de reciclare a deșeurilor. Se concentrează pe vânzarea recipienților pentru deșeuri – pubele și containere de gunoi din material plastic (HDPE) sau metal, de diferite dimensiuni, utilizabile în colectarea selectivă a deșeurilor.

În agricultură, Europlast România este un furnizor important pentru fermieri, punându-le la dispoziție o gamă diversă de boxpaleți din plastic, pentru logistica fructelor și legumelor.

Strategia de dezvoltare implementată de Europlast România constă în diversificare. S-a introdus un produs pe piața din România, dedicat operatorilor de salubritate, un colector ușor pe bază de aspirator pentru deșeuri, acționat de un motor electric de 48 v cu o viteză variabilă, cu baterii litiu-ion, care permite curățarea internă și exterioară fără emisii.

Produsele Europlast – disponibile și online pe www.europlast.com.ro

„Am dezvolatat un magazin on-line prin intermediul căruia facem livrare door to door într-un timp foarte scurt. Ne-am pliat pe această cerere a clienților de a face achizitii online și ne mândrim cu faptul că reușim, datorită echipei de vânzări să livrăm și să onorăm cererile clienților în foarte scurt timp.”, adaugă Directorul Europlast.

Astfel, compania asigură baza materială necesară desfășurării procesului de reciclare și colectare, Europlast România implicându-se în diferite proiecte la nivel național, prin furnizarea de infrastructură specifică.

Advertorial! Hb: 153444
Regulament de plasare a anunturilor