Compania de drumuri dă bani pentru centura de ocolire Timişoara Sud

7Comentarii
Compania de drumuri dă bani pentru centura de ocolire Timişoara Sud
Se pun la punct actele pentru continuarea lucrărilor la centură. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat cu firmele Search Corporation şi Tecnic Consulting Engineering România un contract 3,6 milioane lei, fără TVA, pentru documentaţiile de pregătire a lucrărilor pentru variantele de ocolire Bârlad şi Timişoara Sud, a anunţat vineri compania.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat joi, 18 martie, un contract de asistenţă tehnică pentru “Elaborarea studiului de fezabilitate, proiectului tehnic, detaliilor de execuţie şi a documentaţiilor de atribuire pentru variantele de ocolire Bârlad şi Timişoara Sud”. Contractul a fost atribuit, în urma unei proceduri de licitaţie deschisă. Din valoarea totală a contractului, 2,5 milioane lei constituie finanţare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), restul sumei fiind asigurată de Guvern, de la buget. Contractul este parte a proiectului intitulat „Pregătirea construcţiei variantelor de ocolire Topliţa, Tuşnad, Sighişoara, Făgăraş, Huedin, Bârlad, Timişoara Sud”, proiect promovat de CNADNR şi Autoritatea de Management pentru POS Transport în cadrul Programul Operaţional Sectorial Transport Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenţie 2.1. – “Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii rutiere naţionale”. Perioada de implementare a contractului este de 15 luni de la data începerii activităţii.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor