Comisia de Fond Funciar are un absent nemotivat

1Comentariu
Comisia de Fond Funciar are un absent nemotivat
De aproximativ o lună, Comisia de Fond Funciar din cadrul Prefecturii se află în imposibilitatea de a rezolva numeroase dintre problemele legate de terenurile aflate pe teritoriul administrativ al Primăriei Timişoara.

Comisia nu îşi poate face treaba pe motiv de … absenţă nemotivată. Din cele declarate de subprefectul de Timiş, Laviniu Bedrosian, am aflat că persoana desemnată de administraţia timişoreană, un anume Gheorghe Dumitrescu, nu s-a mai prezentat la şedinţele Comisiei. În aceste condiţii, cererile depuse de cele peste 200 de persoane referitor la rezolvarea situaţiei terenurilor nu pot fi rezolvate, mai spune Bedrosian. „Voi încerca să iau legătura şi cu conducerea primăriei. Trebuie rezolvată situaţia”, a mai spus Bedrosian. În altă ordine de idei, probleme au fost descoperite şi în ceea ce priveşte terenurile de pe raza localităţilor Remetea Mare, Bucovăţ şi Izvin. În urma realizării de măsurători, aici au fost descoperite câteva zeci de hectare de terenuri care nu erau cartografiate. În urma finalizării controalelor, terenurile respective au fost „oferite” comisiilor locale de fond funciar în vederea distribuirii către cei îndreptăţiţi să le primească. Probleme au mai fost descoperite la câteva localităţi, denumite de Bedrosian recidiviste pe această problemă a fondului funciar: Bethausen, Bârna, Fârdea, Niţchidorf. Aici nu a avut loc emiterea titlurilor de proprietate. „Voi cere amendarea persoanelor responsabile, a preşedinţilor de comisii de fond funciar. De obicei, această persoană este chiar primarul. Să le fie aplicată amenda maximă. Valoarea acesteia poate ajunge şi la 300 de milioane de lei vechi”, a declarat Bedrosian.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor