Clubul îi dă peste nas lui Daminuţă cu contractul

1Comentariu
Clubul îi dă peste nas lui Daminuţă cu contractul
Clubul Poli Ştiinţa Timişoara 1921 îi reaminteşte lui Cristian Daminuţă că nu poate fi liber când vrea el.

Pe site-ul oficial este prezentată prima pagină a convenţiei civile încheiată în 2006, în care nu este specificat că fotbalistul devine liber la încheierea junioratului. De asemenea, în Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal, la art.14, punctul 2, se specifică: “Cu 6 luni înainte de terminarea perioadei junioratului, jucătorul este obligat să încheie un contract cu clubul la care este legitimat cu titlu definitiv, pe o durata de cel puţin 3 ani, numai în situaţia în care clubul respectiv îi propune să încheie un contract şi îi garanteaza un venit lunar echivalent cu salariul mediu pe economie, aşa cum este comunicat de Institutul National de Statistică….”.

La punctul 3 al articolului 14, se spune: “Daca un jucator junior, aflat in situatia prevazuta de alin.2, refuza, in mod nejustificat, semnarea unui contract de munca, desi clubul sau i-a oferit conditiile aratate anterior, el urmeaza sa fie sanctionat potrivit prevederilor prezentului regulament. Clubul interesat are dreptul de a sesiza în acest scop comisia competentă, fiind dator să facă dovada susţinerilor sale. Sesizarea poate fi făcută numai în timpul perioadei junioratului, sub sancţiunea decaderii din drept”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor