Clădirea Operei, pericol pentru trecători la Timişoara

7Comentarii
Clădirea Operei, pericol pentru trecători la Timişoara
Faţadele clădirilor istorice din centrul Timişoarei reprezintă un adevărat pericol pentru trecători, unele chiar dacă au fost refăcute destul de recent. Pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la clădirea în care funcţionează Opera şi Teatrul Naţional Timişoara, de pe care se desprindeau bucăţi de tencuială. Imagini  | Video Video

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pe strada Mărăşeşti, fiind alertaţi de angajaţii Operei, care au observat că sunt probleme cu tencuiala care se desprinde de sus, de lângă acoperiş, în lateralul imobilului, şi ar putea răni pe cineva. Pompierii au intervenit cu o autoscară, chiar deasupra de intrarea actorilor, şi au curăţat bucăţile de zidărie care începuseră să cadă. Reprezentanţii Operei Naţionale din Timişoara spun că au observat că sunt probleme la sfârşitul anului trecut, au izolat zona şi au anunţat primăria despre situaţia apărută. „Am observat înainte de Anul Nou că s-a desprins o bucată, am făcut o adresă la primărie prin care am sesizat ce s-a întâmplat, dar primăria nu lucrează cu publicul până în data de 11 ianuarie, s-a desprins tot mai mult şi am sesizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă să vină să dea jos bucăţile care se desprind, pentru că era pericol de accidentare. Faţada a fost făcută acum patru-cinci ani, e din cauza intemperiilor şi a burlanelor care sunt găurite şi se prelinge apa”, a explicat Nova Bataniat, director adjunct la Opera Naţională Română Timişoara.

 

 7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor