Ciuhandu ar putea fi soluţia de compromis în conflictul intern din PNŢCD

10Comentarii
Ciuhandu ar putea fi soluţia de compromis în conflictul intern din PNŢCD
Gheorghe Ciuhandu este prima opţiune pentru preluarea conducerii partidului în cazul în care se va accepta soluţia de compromis propusă de Marian Miluţ, care a afirmat că este dispus să încheie conflictul intern din PNŢCD cu condiţia ca liderul partidului să nu fie nici el, nici principalul său adversar politic, Radu Sârbu.

Afirmaţia a fost făcută chiar de Radu Sârbu, liderul aripii din PNŢCD din care face parte şi Gheorghe Ciuhandu. „În acest moment există opt procese pe rol, într-unul singur există o sentinţă în favoarea noastră, vom avea dreptate şi în celelalte. În aprilie şi mai vom mai primi hotărâri favorabile. Şi tocmai pentru că Miluţ simte că e funia aproape a fluturat o batistă mică, albă. El propune să se găsească un preşedinte, altul decât el sau eu. Bineînţeles, domnul Ciuhandu e şi prima noastră opţiune. Suntem deschişi unei soluţii amiabile, evident”, a spus Sârbu. 

În schimb, Ciuhandu a afirmat că el nu are încredere în Marian Miluţ şi de aceea nu va accepta să fie soluţia de compromis în acest conflict care macină partidul. „E prematur să discutăm treaba asta. Nu aş accepta o asemenea rezolvare, pentru că eu nu am încredere în Miluţ şi nici acest domn în mine. El nu şi-a respectat niciun fel de angajament luat la congresul din 2007”, a afirmat Ciuhandu.

În orice caz, Radu Sârbu afirmă că e timpul ca aceste conflicte din interiorul PNŢCD să înceteze, deoarece partidul trebuie să se întoarcă cu faţa spre electorat şi să recupereze procentele care îl despart de pragul electoral pentru intrarea în Parlament.

 10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor