Cine va fi castigatorul?

9Comentarii
Cine va fi castigatorul?
“Moş Crăciun te premiază pentru cadourile „naşpa” primite!

Tion.ro şi Timiş Expres lansează o nouă provocare: scrie-ne care a fost cel mai nepotrivit cadou pe care l-ai primit de Sărbători şi care a fost cea mai „naşpa” situaţie în care ai fost nevoit să accepţi un cadou şi noi te premiem. Cu un simplu mesaj sau poveste pe adresa marketing@informmedia.ro intri în concurs! Luna decembrie mai este denumită şi luna cadourilor. În această perioadă toată lumea aleargă înnebunită prin magazine în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi. Ce se întâmplă însă, atunci când ceea ce alegem, nu este nici pe departe ce şi-a dorit persoana căreia îi este destinat cadoul?! Dacă ai fost printre cei care au primit cadouri nepotrivite de Sărbători scrie-ne la redacţie, pe adresa marketing@informmedia.ro şi povesteşte-ne care a fost cel mai nepotrivit cadou primit de tine. Cadoul primit de tine va fi publicat pe site şi va putea fi vizualizat. Câştigătorul va primii drept premiu un DVD Player. Dacă nu aţi câştigat un premiu pentru cel mai nepotrivit cadou primit, mai aveţi o şansă… cea mai „naşpa” situaţie în care aţi fost nevoit să acceptaţi un cadou va fi premiată cu un coş plin cu produse pentru masa de Crăciun.

Durata concursului şi regulament:

· 09-17 decembrie ora 00:00, trimite-ţi pe adresa marketing@informmedia.ro care a fost cel mai nepotrivit cadou primit şi cea mai „naşpa” situaţie în care aţi fost nevoit să acceptaţi un cadou.

· 18 decembrie – desemnarea câştigătorilor “

 

Ipod buclucaş

 

Am vorbit cu tata cu o lună înainte să imi aducă de Crăciun cu ipod, să am şi eu unde să ascult muzică… eram aşa încrezător că voi avea ce îmi doresc … Însă spre dezamăgirea mea, în seara de ajun, am primit o lanternă cu leduri … care şi acuma cred că era de la un magazin 38. La început am rămas şocat încercand să-mi revin. A fost singurul cadou de Crăciun primit din partea tatălui meu pe care nu am vrut să-l primesc… Îl consideram un cadou nepotrivit cu ce doream eu… dar, o dată cu vârsta, am ajuns să înţeleg că de fapt contează gestul şi nu cât de gros este cadoul. Aceasta este povestea mea… 

Cadou din partea firmei

 

Mă numesc Ioana şi citesc în fiecare dimineaţă Timiş online când ajung la “iubitul” meu loc de muncă, pe care îl am de 2 ani, unde de fapt s-a petrecut şi cea mai naşpa situaţie în care am fost pusă să accept un cadou. Lucram de aproximativ 10 luni şi au venit sărbătorile de iarnă (2007-2008) , când toată lumea ia prime şi alte alea….Eu lucrez la o firmă prosperă căreia îi merge bine , ideea e că mă aşteptam să iau şi eu ceva . Ştiam că se dau cadouri, aflasem de la colege, dar mă aşteptam să fie ceva cât de cât. În ziua cu pricina, când se dau pungile, am avut marea uimire să găsesc în pungă o cafea şi o şampanie, o valoare de 17 lei, ( toate pungile erau la fel :)) în condiţiile în care eu lucrez la birou şi mai am 3 colegi….Am luat punga şi am lăsat-o la mine în birou. Eram foarte supărată să văd aşa ceva după aproape un an de muncă, bineînţeles că nici nu am vrut să o duc acasă. După ce am ajuns acasă m-a sunat şefa să-mi spună că am uitat cadoul la lucru şi dacă vreau să mi-l trimită cu şoferul. Am refuzat şi l-am luat după sărbători, când am mers la lucru….mai mult de ruşine. Anul acesta cadoul este identic , cafeaua este de la o altă marcă, dar măcar m-am obişnuit cu ideea şi nu o să mai fiu în situaţia “naşpa” de şoc care am avut-o anul trecut….deşi nu e prea placut.

SĂRBĂTORI FERICITE!!!! vouă şi tuturor şi faceţi cadouri cât mai frumoase la toate persoanele pe care le iubiţi. Nu stricaţi farmecul SĂRBĂTORILOR !!!!!!….Un an mai bun pentru toată lumea.
Peştişor, burete şi săpun de Moş Nicolae

 

De Moş Nicolae am primit un cadou super, un săpun frumos, gen peştişor şi un săpun gen burete, cadou pe care l-am făcut cuiva acum 2 ani. Culmea este că nepoata respectivă uitase că de fapt cadoul era de la mine, eu eram cea care îi dăruisem aceste cadouri nepotului pentru baie; erau lucruri aduse de la greci, pe care le-am cumpărat. Situaţia  este haioasă – comică.
Craciun „cald”

 

O pereche de ochelari de soare şi un slip de baie.
Moş Crăciun cu baterii

 

Cel mai nasol cadou de Crăciun pe care am fost nevoit să-l primesc a fost acum 3 ani când au venit nişte neamuri pe la noi pe care nu le-a mai văzut familia mea de foarte mult timp…Ştiau că ai mei au un copil dar nu ştiau vârsta. Aveam 19 ani atunci şi ei mi-au făcut cadou un Moş Crăciun cu baterii care umbla şi spunea merry christmas, crezând că am vârsta între 3 şi 7 ani sau nu ştiu :)) n-am putut să-l refuz…
Un cadou gonflabil

 

Anul trecut, în Ajunul Crăciunului, părinţii au plecat la sat. Eu am rămas singur acasă şi am dat o petrecere la mine acasă cu ceva prieteni şi foşti colegi. Aceştia mi-au adus un vibrator cu 5 trepte :)) şi două păpuşi gonflabile de culoare. La început am râs dar apoi m-am gândit…unde le ascund de părinţi 🙂 …în final le-am ascuns în spatele biroului unde stau şi acum. Aştept un majorat a unei colege să-l dau mai departe …doar vibratorul. Cu gonflabilele văd eu ce fac.
Alergie la… pisică

 

Cel mai nasol cadou primit de Crăciun a fost unul simpatic de fapt. O pisică comunitară dar problema este că eu sunt alergică la pisici şi nici nu mă încântă în mod special. M-a apucat strănutul iar persoana care mi-a adus-o a fost nevoită să plece cu ea…mi-am cerut mii de scuze că nu îi pot accepta cadoul şi bănuiesc că şi ea s-a simţit la fel de penibil ca şi mine dar până la urmă am aflat că pisicuţa şi-a găsit un stăpân.
Tort cu ghinion

 

Cel mai naşpa cadou primit a fost un tort de frişcă, de ziua mea, în condiţiile în care eu sunt alergic la tot ce înseamnă lapte şi produse derivate din lapte 🙁
Statueta din vitrina

 

Mă înclin să cred, că cel mai nepotrivit cadou era neinspirat din mai multe cauze: În primul rând era un cadou care deja şi-a îndeplinit rolul de cadou. Persoana respectivă a primit la rândul ei de la altcineva, dar a uitat că eu am fost la ea şi am văzut în vitrină… Iar în al doilea rând, era o statuie kitschy, provenind de la o tarabă de chilipiruri.  În concluzie, mai bine nimic decât ceva ce îţi stârneşte dubii. Mai trebuie să menţionez, că ţinea în mână ceva dulciuri care îmi aminteau de Paşti şi în perioada aia ţineam dietă?
Ruj mult prea roşu

 

De 8 Martie am primit un ‘trandafir’ (de fapt era o jumătate, pentru că era împachetat într-o cutiuţă transparentă foarte mică) care avea alături un ruj foooooooarte roşu şi o ojă de aceeaşi culoare, care miroseau oribil (şi arătau la fel). De fapt cred că era genul acela de pacheţele pe care le găseşti la piaţă cu maxim 3 lei. Însă am fost nevoită să primesc ‘cadoul’ din bun simţ.
Moş ghinionist

 

Am fost pus într-o situaţie foarte jenantă acum un an. Am fost pe la fosta mea grădiniţă şi acolo m-au pus să fac pe Mosul.:)).Toţi copiii m-au asaltatat. Nu mai ştiam nici cum mă cheamă şi ca finalul să fie complet, la final am primit un cadou de neimaginat: costumul să îmi rămână cadou şi să merg şi anul ăsta :))) dar nu ştiu dacă voi merge. Poate doar dacă iau premiul de la voi.:)
Costum de gravidă

 

De Crăciun, anul trecut, de la socrii mei am primit cadou un costum de gravidă. Şi eu am născut înainte de Crăciun cu trei săptămâni şi am anunţat că am o fetiţă şi ei au uitat. Am rămas şocată când mi-au dat costumul, era să leşin. Ce fel de bunici sunt? Am zis mulţumesc dar nu mai am nevoie. Poate o să daţi la altcineva. Dar tot a trebuit să-l iau că l-au lăsat pe pat, dar nu vroiam să accept de loc, era şocant.
Pojar fără număr

 

Cel mai naşpa cadou de Crăciun l-am primit prin 2003 când m-am umplut tot de pojar. Pe zi ce trecea mă umpleam şi mai mult, de revelion arătam ca ”un Moş Crăciun” iritat după ce a încercat să îşi dea barba veche de 100 de ani… :))
Sticla cu surprize

 

Era seara de Ajun şi umblam cu mai mulţi prieteni colindând pe la alţi prieteni. La noi în cartier avem (şi aveam şi pe-atunci) un obicei: dădeam în fiecare Ajun, după colindat, o petrecere de gift exchange la unul din prieteni acasă. Era rândul unui prieten foarte apropiat să găzduiască petrecerea. Vine rândul nostru (al meu şi al gazdei) să schimbăm cadourile. Acesta îl cheamă pe taică-său deoarece au pus amândoi bani pentru cadoul meu. Vine taică-său beat mangă şi-mi aduce o sticlă împăturită în hârtie mototolită. Mă uit în ochii lui şi el (tatăl prietenului) izbucneşte în vomă…pe mine. După ce mă curăţ şi îşi cere el scuze, desfac şi eu cadoul. Era o sticlă de Absynthe, din care au rămas cel mult 100-200 de grame. În aceeaşi seară m-am certat şi cu best friend-ul meu (îmi cer scuze, dar chiar nu pot da nume). Crăciun fericit mie!

Îmi cer scuze pentru felul în care am scris mailu’, dar sunt mult prea obosit şi mâine am şi teză. Oh well, să vedem cine câştigă 🙂
Bluză…la modă

 

Cel mai “naşpa “cadou de Crăciun a fost de la soacra mea, sau mă rog, de la mama iubitului meu. De Crăciun, când stăteam toţi la masă, îmi spune că are un cadou şi pentru mine. Şi îmi dăruieşte o bluză ţărănească, lungă şi largă…că şi aşa “umblu prea dezgolită”. Partea mai nasoală a fost că după sărbători am fost nevoită să o port de câteva ori, când mergeam la ei în vizită. De fiecare dată mă lăuda, spunându-mi că ce bine îmi stă şi că ar fi o idee bună să mă însoţească ea când merg la cumpărături.
Spray paralizant

 

Pentru mine cea mai ” naşpa” situaţie în care am fost nevoită să accept un cadou a fost la Crăciunul anterior când am primit ca şi cadou un spray paralizant. Sinceră să fiu, am simţit că îmi paralizează mie simţurile şi privirea când am văzut ce cadou “super” am primit, cadou căruia nu i-am înţeles rostul.

Cel ce mi l-a oferit mi-a zis că “ăsta e bun ca să-i paralizezi pe toţi cei care vorbesc aiurea”. Cam asta ar fi mini povestioara mea, povestioara care sper să fie şi cea câştigătoare.
Un cadou super

 

Cel mai nepotrivit cadou primit este că am fost concediată de sărbători şi bineînţeles că a fost foarte naşpa să îl accept.
Oala de inox

 

Bună ziua, sunt Laura Mureşan din Bucureşti. Cel mai nepotrivit cadou de sărbători, a fost o oală de inox. Am primit-o de la nişte prieteni de familie. Pe moment am crezut că este o glumă. Nu semăn cu o gospodină care stă toată ziua în bucătărie, dar cred că au considerat că acesta este rolul femeii într-o căsnicie.
Papuşa cu fundiţe

 

S-a întâmplat prin ’85-’86… Nici nu vreau să-mi amintesc. Iubire sinceră şi…completă. Fata a rămas însărcinată. Eu, în culmea fericirii, ea, speriată, terminase liceul, examen facultate, părinţi,…opinia publică…Avort ! Pfffff…Cel mai bun prieten nu era la curent cu…ultimul demers. Şi, a venit la mine. Ştiind că îmi doream, la nebunie, o fetiţă…mi-a făcut cadou…o păpuşă, cu fundiţe…După ce i-am dat cu ele în cap, i-am mulţumit şi…ne-am făcut mangă…Naşpa rău !!
Uscătorul periculos

 

Cel mai nepotrivit cadou de Crăciun pe care am fost nevoită să-l primesc, aşa din bun simţ, a fost un uscător de păr cumpărat de la magazine de 3.8 lei. Când l-am băgat în priză, a început să iasă fum. Noroc că nu mi-au sărit siguranţele de la tabloul electric.
Iepuraş de ciocolată

 

Din toate cadourile primite de sărbători, cel mai nepotrivit cadou pe care l-am primit în ajunul de Crăciun a fost un “coş cu un iepuraş de ciocolată” pe care mai scria şi “Paşte Fericit !”

 
Cu glugă sau fără glugă?

 

Anul trecut mi-am cumparat, cu 2 zile înainte de Crăciun, o geacă de iarnă… care nu avea glugă… şi nici nu era proiectată ca să aibă glugă… de Crăciun am primit de la prietenă nişte butoni (capse) şi o glugă. Nu am ştiut deloc cum să reacţionez, deoarece nici nu îmi trebuia glugă la geacă, şi în plus nu arăta bine deloc.
Găina cu Pampers

 

Cel mai naşpa cadou primit de Crăciun a fost o oală de 20 kg în care se aflau 2 cartofi, un morcov şi…..o GĂINĂ VIE, apropouri la calităţile mele de super bucătăreasă. Bineînţeles că găina a umblat până după revelion cu pampers prin casă şi apoi expediată la soacră la ţară şi…soţul a mâncat ciorbă de zarzavat.
Poşeta naşpa

 

La noi la servici se obişnuieşte să-ţi sărbătoreşti ziua cu o petrecere cu mâncare şi băutură şi drept răsplată, colegii iţi cumpără un cadou…Anul acesta am fost pusă în situaţia de a primi un cadou “naşpa”…o poşeta super-urâtă…arăta mai mult ca o sacoşa de piaţă şi avea şi o culoare cam nasoală…nici maro, nici bej…În momentul în care am deschis cadoul şi toată lumea aştepta să vadă o explozie de fericire pe faţa mea…mie “mi-a căzut faţa” când am văzut poşeta…însă a trebuit să fac eforturi supranaturale ca să par foarte încântată de cadou şi să mă bucur…A fost o situaţie groaznică…dar ce să-i faci?…calul de dar nu se caută la dinţi…
Vaza ciobită

 

Într-un an, de Crăciun, am primit de la un tip, care-mi făcea curte, o vază ciobită cu model chinezesc foarte deteriorat (probabil cumpărată de la magazinele 3,8 lei sau avută prin casă de mulţi ani), învelită într-o hârtie maronie mototolită. Sigur că eram foarte afectată crezând că-şi bate joc, i-am spus unei cunoştinţe comune, care a discutat cu el. Ne-am dat seama că n-a făcut-o cu rea intenţie ci aşa s-a priceput. Bineînţeles că l-am iertat, dar atât… SĂRBĂTORI FERICITE!
Oliţă pentru bebe

 

Numele meu este  Elena şi cel mai nepotrivit cadou l-am primit în urmă cu 8 ani şi ceva, când anunţând că sunt însărcinată la serviciu, şeful meu s-a gândit să îmi dea cadou o “oliţă” pentru viitorul bebe. La început am refuzat, dar văzând dezamăgirea de pe chipul său…..am acceptat.
Demisie

 

Buna seara.

1.) Cel mai naşpa cadou de sărbători ce l-am primit de la fosta patroană acum 4 ani a fost un cozonac de scalini şi 50 lei, asta după 24 de ani de muncă în acelaşi loc, iar foştii colegii au primit cozonaci mari, câte o şampanie şi 200 lei. Bineînţeles că am refuzat cadoul oferit de patroană, i-am mulţumit şi i-am făcut şi eu un cadou valoros patroanei: i-am dat cererea de demisie chiar în ajunul Crăciunului şi i-am spus că eu unde nu sunt dorit, nu are rost să stau.

2.) Al 2-lea cadou naşpa de sărbători a fost de la firma de curierat unde am lucrat şi anume domnul patron de la Bucureşti a uitat să ne dea bonurile de masă, pe care le-am primit în final în Ianuarie anul următor. Acestea au fost super cadourile mele de sărbători!!! Va doresc Sarbatori fericite.
Un nimic sub brad

 

Cel mai naşpa cadou “primit” a fost “nimicul”… Te aştepţi să-ţi vină rândul la brad şi când colo, până la sfârşit, numele tău nu a fost strigat. Prin urmare pleci acasă cu mâinile în buzunar. :))
Patine

 

Cea mai naşpa situaţie când am primit un dar a fost în clasa a şaptea, când am primit patine în dar. Eu nu ştiam să patinez şi eram foarte în vârstă, ţinând cont că locuiam în Braşov iar acolo, încă din clasa a doua, aproape toată clasa ştia să patineze…Ar fi trebuit părinţii să-mi plătească un profesor, dar ei nu au făcut-o niciodată…aşa că păstrez şi acum patinele aproape nefolosite…
Altă situaţie jenantă este atunci când primesc daruri de la fratele meu, care păstrează mereu o situaţie tensionată…şi când darurile lui sunt…de second hand…O dată chiar am dăruit altor persoane bijuteriile cumpărate de el în Germania, pentru că atitudinea îi era jignitoare ….
Îmi amintesc că în fiecare an, părinţii ţin să mă felicite de ziua copilului! Da, de 1 iunie! Le-am atras atenţia că nu mai sunt un copil, dar ei îmi replică că tot copilul lor sunt, aşa că îmi fac mici daruri, dulciuri şi chiar sume de bani…Ufffff!!!Am 41 de ani şi sunt artist plastic amator şi pictor. Am participat la 24 de expoziţii locale.
Cadou pigmentat

 

Cea mai odioasă situaţie din viaţa mea, în care a trebuit să accept un cadou, a fost acum patru ani. Contextul este al Crăciunului pe lângă brad, în dimineaţa de Crăciun, cu cadourile frumos ambalate cu hârtie sclipitoare şi fundiţă, cadouri pentru mine, soţul meu, băiatul nostru student, prietena lui, şi fetiţa noastră în clasa a şasea. Fiecare a pus cadouri sub brad pentru ceilalţi şi în momentul în care am început să le desfacem nerabdători, am luat cutia pe care scria „mama” şi când am desfăcut-o…nu voi uita nciodată expresia fetiţei mele de 13 ani când am scos din ea un bici, chiloţi de piele, un vibrator uriaş care avea codiţă de ponei, cătuşe roz, un fel de harnaşament cu zale, un fel de coarne, un sutien cu sfârcurile decupate şi nişte tuburi cu unguente. Era cadoul pentru fiul meu de la prietena lui, ajuns întâmplător în mâinile mele. Biata fată era verde la faţă, nu ştiuse că noi desfacem public cadourile, a fost un moment de îngheţ, după care soţul meu a zis…”Ia-uite nevastă, şi eu iţi luasem doar nişte chiloţi cu pene de struţ…” Cadoul meu era de fapt un pulover…

Acum fata a devenit nora mea, şi nu există Crăciun să nu ne amintim de cadoul porno. Mult timp am privit-o pe biata fată cu coada ochiului…dar m-am consolat cu gândul că fiul meu are probabil cea mai pigmentată viaţă sexuală din familie… 

Fără familie

 

Cel mai “naşpa” cadou este de a nu te afla lângă cei dragi. Sunt de părere că nu mărimea sau valoarea contează ci intenţia. Mereu am primit cam ce mi-am dorit, însă am trecut prin 8 ani în care nu am luat masa de Crăciun alături de întreaga familie, şi cred că asta contează cel mai mult…să te simţi împlinit sufleteşte şi nu material…ăsta e cel mai frumos cadou pe care ar trebui să-l preţuim cu toţii.
Alături de cei dragi

 

Ziua de Crăciun trebuie să ne umple de linişte sufletească, să simţim căldura celor apropiaţi. Cel mai nepotrivit cadou pe care îl primeşti destul de des este să fi înjurată şi alte mojicii şi în această zi.
Cutie de Bijuterii

 

Cel mai naşpa cadou primit a fost o cutiuţă pentru bijuterii (care din păcate era goală).
Dragoste la distanţă

 

Cu aproximativ 2 ani în urmă, în perioada în care eram încă la liceu, se făceau tot felul de concursuri şi “spectacole” de Crăciun, la care participam şi eu.. Chiar în anul acela au participat şi câţiva colegi din clasa a 9-a; nu îi cunoşteam prea bine.. La un moment dat, când eram în sala de repetiţii, s-a apropiat de mine un băiat (părea aşa timid, parcă îi era frică să-mi vorbească) care îmi întinde un cadou, îmi spune că e din partea colegului său, şi fuge.. Pe moment am rămas “mască”, nu ştiam din partea cui ar putea fi..Când m-am uitat în plăsuţă, am găsit o scrisoare şi tot felul de cadouri cu inimioare şi îngeraşi…După spectacol, l-am căutat pe acel băiat, ca să aflu dacă e o glumă sau ceva de genul…Mi-a spus că e din partea unui coleg de-al lui care plecase în acea zi în străinătate, şi de fapt cadoul trebuia să ajungă la o altă fată din clasa paralelă şi m-a confundat…Nu o cunoştea bine pe acea fată ca să îi ducă ei cadoul, şi a spus că îl pot păstra eu. După părerea mea, acesta este cel mai nepotrivit cadou şi totodată, cea mai “naşpa” situaţie în care am fost nevoită să-l accept…Numai bine! – Muntean Cristina – Timişoara


 

Papuci de elf

 

Am o prietenă de 3 ani.Anul trecut a plănuit cu mama-mea o farsă.A vorbit cu ea sa pună sub brad un cadou din partea ei (ea fiind în vacantă la mama-sa în Grecia).In dimineaţa de Crăciun, mă uit sub brad…ca niciodată!Aveam 2 cadouri.O deschid pe prima…un soldăţel de jucărie (de la mama).O deschid pe-a 2-a…o pereche de papuci d-ăia de elf…verzi cu o scrisoare.Când citesc…soc!Cică sunt de la prietena.Zicea ca s-a decis sa rămână în Grecia la mama-sa că a cunoscut pe cineva acolo şi se inţeleg super bine.Mă gândeam eu…”dar papucii chiar erau necesari?Si chiar de Crăciun?Un sms sau telefon nu ar fi fost suficient?Cu ce-am greşit?”.Eram foarte trist!Imi era ruşine să spun cuiva ce-am paţit…până mai pe seară când am ieşit cu băieţii la o bere.Când revin acasă şi intru la mine in cameră, prietena statea la mine-n cameră incalţată cu papucii de elf.
Conserva pentru câine

 

Cel mai “naşpa” cadou pe care l-am primit de sărbatori a fost acum 4 ani de la un bun prieten pe care îl invitasem la mine. Ca să nu vină cu mâna goală a adus cu el o conservă cu mâncare pt câini ignorând faptul că al meu căţeluş murise cu 2 luni în urmă. A fost o situaţie mai mult decât jenantă pentru toţi şi amintirile triste mi-au întunecat sărbătorile.
Trusa de cosmetice

 

Pot spune că am avut parte de o situaţie amuzantă. Anul trecut, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, am primit cadou de la părinţii mei pe lângă alte câteva lucruri şi un set cu produse cosmetice: un parfum , un gel de duş şi ce o mai fi fost. Foarte frumos. Ajuns acasă la socrii, a venit din nou Moş Crăciun. Cu ce credeţi? Cu exact aceeaşi trusă de cosmetice, cu aceleaşi produse, de la aceeaşi firmă. Ce să mai…am spus mulţumesc Moşului şi m-a cuprins un zâmbet de mulţumire. Ca să vezi că părinţii ştiu ce i se potriveşte copilului. Şi unii şi alţii:)) Şi aşa am folosit produsele respective, ca un fan fidel, ce nu se abate de la ideologia One Fregrance 🙂

Anul acesta sper să nu se mai “vorbească” între ei şi să nu-l mai dezorienteze pe bietul Moş 🙂

Sărbători fericite şi sper că toată lumea a fost cuminte şi să primească ceva frumos de la Moş Crăciun.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor