Cine nu are plan de eliminare a deşeurilor riscă amenzi

1Comentariu
Cine nu are plan de eliminare a deşeurilor riscă amenzi
Cei care efectuează lucrări de intervenţii, refaceri şi construcţii edilitar-gospodăreşti, cei care produc deşeuri vegetale, rezultate din întreţinerea zonelor verzi, sau deşeuri periculoase, rezultate din activităţi medicale, trebuie să prezinte la Primăria Timişoara, până în 15 februarie, un plan de eliminare a deşeurilor.

Nedepunerea planului de eliminare a deşeurilor se sancţionează contravenţional, cu amenzi cuprinse între 1.500 şi 2.000 de lei pentru persoanele fizice, respectiv amenzi între 2.000 şi 2.500 de lei în cazul persoanelor juridice, atenţionează autorităţile locale.

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local 371 din 2007, privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor în Timişoara, modificată şi completată prin HCL 206 din 2009, producătorii/ generatorii de deşeuri rezultate de la lucrările de intervenţii, refaceri şi construcţii edilitar-gospodăreşti, deşeuri vegetale, rezultate din curăţarea şi întreţinerea parcurilor şi a zonelor verzi, deşeuri de producţie, deşeuri periculoase, rezultate din activităţi medicale, nămolurile de la spălătorii auto şi din curăţarea receptorilor pluviali, au obligaţia să prezinte la primărie, anual, până în 15 februarie, planul de eliminare a deşeurilor pentru activităţile pe care le desfăşoară. Conţinutul acestui plan se regăseşte la art. 8 alin. (3) din HCL 371.

Documente pot fi depuse la Primăria Timişoara, la camera 12, ghişeul 3, în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, între orele 08.30-16.30, sau marţi, între orele 08.30-18.30.



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor