Cine are interese imobiliare în zona Continental, domnule primar?

38Comentarii
Cine are interese imobiliare în zona Continental, domnule primar?
Timişoara – Locuitorii din Calea Lipovei şi zona UMT care reclamă poluarea generată de fabrica de anvelope Continental îi cer primarului Gheorghe Ciuhandu să spună pe şleau cine are interese imobiliare în zonă, după ce acesta a declarat că are astfel de suspiciuni.

Uimiţi de declaraţiile făcute recent de edilul-şef al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, cum că cineva ar avea interese ca fabrica de anvelope Continental să dispară din zonă, iar oamenii care se plâng că aerul a devenit irespirabil ar putea fi manipulaţi, mai mulţi cetăţeni din Calea Lipovei şi zona UMT îi cer primarului explicaţii. Este vorba de semnatarii protestului “Oxigen, nu cauciuc”, care i-au trimis acum o scrisoare deschisă edilului. Ciuhandu declarase următoarele: “Am suspiciunea că acolo există şi alte interese, de natură imobiliară, care ar dori să facă dispărută firma Continental din zonă, şi cineva se foloseşte şi îi manipulează pe oamenii de acolo”. Edilul reamintea şi că specialiştii nu au dovedit, tehnic, că investitorul german ar produce poluare în zonă, deşi a fost studiată calitatea aerului. Drept urmare, nemulţumiţii, cei 1.152 de semnatari ai protestului “Oxigen, nu cauciuc”, vor să ştie de la primar cine a manipulat, cine şi în ce mod a fost manipulat şi cine are interese imobiliare în zonă.
Oamenii îi cer lui Ciuhandu să facă lumină în acest caz: “Pentru a vă sprijini în redactarea acestor răspunsuri, vă informăm că acţiunea a fost demarată ca urmare a unor plângeri cetăţeneşti nerezolvate de ani de zile, că firma Continental nu are autorizaţie de funcţionare şi că în prezent se desfăşoară, în instanţă, un proces între Garda de Mediu şi societatea respectivă. Acestea sunt faptele concrete, indubitabile, cunoscute de toată lumea, neexistând niciun fel de… suspiciune în privinţa lor”, se arată în scrisoarea deschisă, semnată, în numele celor 1.152 de cetăţeni, de Dan Goldiş, Adrian Stoica şi Bogdan Olariu, coordonatori ai Grupului de Initiaţivă în Promovarea Opiniei Publice.

Ciuhandu acuză interese imobiliare la Continental


1152 de oameni împotriva Continental!38Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor