Cifrele confirma: timisorenii prefera apartamentele extra spatioase de la Vivalia

Cifrele confirma: timisorenii prefera apartamentele extra spatioase de la Vivalia
ADVERTORIAL. În România, spațiul util dedicat locuirii a fost dintotdeauna restrâns și insuficient, mai ales în cazul familiilor cu mai mult de doi copii. Situația economică și strategiile de dezvoltare urbanistică au determinat construcția de apartamente cu maxim 20 mp utili/persoană, în condițiile în care suprafață neta locuibilă în Europa este de 34 mp/persoană.

poza-interior-articol

Conform statisticilor oficiale, România este țara aflată pe primul loc în Uniunea Europeană din punctul de vedere al numărului de locuințe supra-aglomerate, potrivit datelor Eurostat (Biroul de Statistică al Uniunii Europene). La nivelul anului 2014, 52,3% din totalul populației României locuia într-un apartament sau casă prea mici, față de o medie de 16,9% consemnată la nivelul celor 28 de state membre ale UE.

poza-interior-articol2

„Este suficient să ne imaginăm o familie de 4 persoane, locuind într-un apartament cu 2 camere: câtă intimitate au, cât spațiu de depozitare, câtă liniște au copiii pentru a învăța sau părinții pentru a se odihni, dar mai ales care este spațiul net al fiecăruia?” se întreabă Nicoleta Ghiulan, Director Marketing-Vânzări Vivalia.

„Studiile noastre au relevat toate aceste probleme, astfel că strategia de dezvoltare Vivalia are ca obiectiv construcția de apartamente și ansambluri rezidențiale extra-spațioase, cu suprafețe egale sau chiar mai mari decât normele europene”, a continuat aceasta.

poza-interior-articol3

Vânzările confirmă: timișorenii își doresc apartamente spațioase

Vânzările record înregistrate în ansamblurile rezidențiale Vivalia Complex și Vivalia Soarelui, pe durata primului semestru al anului 2016 confirmă faptul că timișorenii își doresc și caută apartamente noi, extra-spațioase. Conform reprezentanților de vânzări, cei care au ales un apartament pentru investiție s-au orientat către locuințele cu o cameră în timp ce, familiile care au realizat achiziția pentru locuire au ales cu precădere apartamente cu două și trei camere. Mai mult, ceea ce i-a determinat să aleagă un apartament Vivalia este tocmai suprafața extinsă, prețul accesibil de la 963 euro/mp util și localizarea ideală, în proximitatea punctelor cheie ale orașului.

poza-interior-articol4

Oferta verii: mobila de bucătărie cadou la apartamentele din Vivalia Soarelui

În semn de apreciere, dar și pentru a oferi cel mai mare grad de confort viitorilor rezidenți, vara aceasta toate apartamentele din ansamblul Vivalia Soarelui vin la pachet cu mobila de bucătărie inclusă, clientul având posibilitatea să o aleagă de la Mobexpert, Edell Klasse sau AD Tehnic, în funcție de propriile preferințe și gusturi. Totodată, dezvoltatorul menționează că acest ansamblu rezidențial se apropie cu pași rapizi de finalizare și predare a apartamentelor. Așadar, cine își dorește să se mute cât mai repede într-un apartament nou este invitat să profite de ofertă și să contacteze cât mai curând reprezentanții de vânzări accesând site-ul dezvoltatorului.
Regulament de plasare a anunturilor