Chirie sau rata la propriul tau apartament? In ansamblul rezidential Vivalia Soarelui e mai usor si mai avantajos sa ai apartamentul tau

Chirie sau rata la propriul tau apartament? In ansamblul rezidential Vivalia Soarelui e mai usor si mai avantajos sa ai apartamentul tau
ADVERTORIAL. Dintotdeauna, noi, timișorenii, am fost oameni mândri și dornici să ne organizăm viața investind într-o locuință frumoasă sau într-un apartament deosebit pe care să-l numim cu mult drag acasă și care să fie al nostru din toate punctele de vedere.

La Vivalia Soarelui, cel mai nou ansamblu rezidențial din Timișoara este extrem de facil să îți achiziționezi un apartament nou. Aici, poți să alegi dintr-o mare varietate de apartamente, toate bine construite și foarte durabile. Cu o rată minimă de la 270 euro/lună îți poți achiziționa un apartament spațios, cu 2 camere, 55 mp utili plus balcon, complet finisat: gresie, faianță, parchet, uși interioare, centrală termică, radiatoare din oțel și multe alte dotări, inclusiv cele SMART, de informare în timp real a proprietarului în caz de incendiu, inundație sau furt.

poza-interior-articol

La fel și rata pentru un apartament de 3 camere, se situează în jurul valorii de 330 euro/lună pentru un apartament de 72 mp utili plus balcon, apartament nou, de ultimă generație și complet finisat.

Printre principalele avantaje ale noului complex rezidențial din Timișoara se numără calitatea construcției, dotările SMART ale apartamentelor, localizarea foarte bună în zona Soarelui plus modalitățile flexibile de achiziție. Toate, aspecte foarte importante pe care tinerele familii timișorene ni le-au transmis și de care noi ținem mereu cont când dezvoltăm proiecte rezidențiale noi, spun reprezentanții Vivalia.

poza-interior-articol2

Despre Vivalia.

Compania Vivalia Real Estate Group este parte a Alber Holding, cel mai important dezvoltator din zona de Vest și Centru a României. În prezent, Vivalia a finalizat lucrările la complexul rezidențial Vivalia Arad, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate proiecte din oraș, fiind vândut în proporție de 95% în mai puțin de un an.

Lucrările la Vivalia Soarelui au început în august 2015 și înaintează cu mult avânt. În prezent, s-au vândut un număr semnificativ de apartamente, semn că este un proiect rezidențial apreciat în Timișoara. Cei interesați de apartamentele Vivalia Soarelui pot afla mai multe detalii pe www.vivalia.ro sau telefonic la 0730 022 941.

poza-interior-articol3

 

 
Regulament de plasare a anunturilor