Cererile pentru ajutoarele de incalzire se preiau din noiembrie

7Comentarii
Cererile pentru ajutoarele de incalzire se preiau din noiembrie
În sezonul rece 2010-2011 beneficiază de ajutor de la Guvern pentru încălzirea locuinţei familiile şi persoanele singure care realizează venituri lunare nete de până la 615 lei pe membru de familie, iar de sprijin de la primărie, de la bugetul local, cei cu venituri de până la 900 de lei la Timişoara. Vedeţi când se depun cererile.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au anunţat, miercuri, că începând de săptămâna viitoare, din data de 25 octombrie 2010, la cele 16 puncte operative al Colterm din oraş se distribuie formularele reprezentând cererile şi declaraţiile pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei în sistem centralizat.

Cererile şi declaraţiile, însoţite de acte doveditoare privind componenţa familiei, veniturile nete realizate în luna anterioară depunerii solicitării şi actul prin care titularul cererii îşi dovedeşte calitatea faţă de imobilul pentru care solicită ajutorul (proprietar, chiriaş sau împuternicit de proprietarul/ titularul contractului de închiriere) vor fi colectate începând de luna viitoare, în perioada 1-12 noiembrie 2010.

Pentru verificarea veridicităţii datelor declarate de solicitanţi se vor efectua anchete sociale prin sondaj, avertizează reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara. Cei care mint în declaraţii, pentru că au fost astfel de cazuri, în care au beneficiat de ajutoare persoane care nu erau cu venituri reduse şi aveau în proprietate mai multe bunuri decât permite legea la acordarea ajutoarelor, vor fi obligaţi să returneze sumele primite necuvenit şi vor răspunde în faţa organelor competente.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor