Ceramiche Mariner, alaturi de timisoreni la Universul Casei Tale & Expo Mobila de la Centrul de Afaceri

Ceramiche Mariner, alaturi de timisoreni la Universul Casei Tale & Expo Mobila de la Centrul de Afaceri
ADVERTORIAL. Ai nevoie de o schimbare în casă și nu ai nicio idee cum să-i dai un aer nou locuinței tale? Poți vizita Târgul Universul Casei Tale & Expo Mobila, care are loc zilele acestea la Centrul Regional de Afaceri.

Îi vei găsi acolo și pe producătorii italieni de la Ceramiche Mariner, care au decis să lanseze noua gama de produse mai aproape de timișoreni, cărora le-au pregătit cele mai bune și cele mai colorate produse. Așadar, dacă vrei să vezi ce se poartă în materie de amenajări interioare, tot ce trebuie să faci este să vizitezi standul Ceramiche Mariner de la CRAFT.

Gresie, faianță, brâuri, mozaic și elemente speciale pentru scări de diferite dimensiuni și culori, toate la preț de fabrică – sunt doar câteva dintre produsele care fac showroomul Ceramiche Mariner din Timișoara locul potrivit pentru cei care vor să-și redecoreze locuințele. Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.

Universul Casei Tale & Expo Mobila este deschis în perioada 19-22 mai, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara de pe Bd. Eroilor de la Tisa. Este deschis zilnic, între orele 10-19, iar intrarea este liberă.

Compania italiană Ceramiche Mariner a început să comercializeze produse ceramice de interior și exterior încă din anul 1984, în Italia, fiind una dintre cele mai importante firme de distribuție, care răspundea nevoilor diferitelor companii, de la cele mai mici până la cele mai mari, atât în țară, cât și în străinătate.

În 2009 a ajuns și în România, chiar la Timișoara. Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate.
Regulament de plasare a anunturilor