Cele mai importante programe de finantare a afacerilor, prezentate in cadrul unei conferinte

De Marcel Hoster
Cele mai importante programe de finantare a afacerilor, prezentate in cadrul unei conferinte
© Tion: Cele mai importante programe de finantare a afacerilor, prezentate in cadrul unei conferinte
Începutul lunii mai va aduce pentru cei interesați de afaceri din Timișoara un nou eveniment de prezentare a mai multor surse de finanțare. Conferința regională: „Soluții de finanțare și garantare a proiectelor de investiții pentru întreprinderi mici și mijlocii” are loc la Centrul Regional de Afaceri.

Revista Reporter Economic în parteneriat cu Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (FNGCIMM) organizează în data de 3 mai 2018, începând cu ora 10.00, în Sala BEGA a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara, conferința regională: „Soluții de finanțare și garantare a proiectelor de investiții pentru întreprinderi mici și mijlocii”. Evenimentul își propune să prezinte o serie de platforme de finanțare pentru firmele românești și modul de accesare a acestora, sursele de finanțare ale acestui moment, oportunitatea garantării investițiilor în business, bani guvernamentali și fonduri europene pentru finanțarea companiilor.

Prin programul Start-Up Nation 2018 antreprenorii vor putea obține și în cursul anului 2018 fonduri nerambursabile prin intermediul programului Start-up Nation pentru înființarea unor afaceri mici și medii. Vor fi eligibile pentru a primi un sprijin maxim de 200.000 de lei societățile din spațiul rural sau urban, înființate după data de 31.01.2018, având domenii de activitate precum producție de bunuri, IT, industrii creative sau servicii.

Programul IMM Invest România este un proiect de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii, elementul de noutate față de programele anterioare constând în acordarea de facilități de garantare în cuantum de 80% pentru credite de investiții pentru realizarea de proiecte de dezvoltare sau înființare de centre de agrement. Adresabilitatea programului este extinsă pentru beneficiarii eligibili, IMM-urile putând opta pentru credite garantate în proporție de 50% pentru capital de lucru și/sau realizarea de investiții până la valoarea maximă cumulată de 10 milioane de lei.

Principalele teme de discuție se vor axa pe următoarele subiecte: Programe guvernamentale de sprijinire a IMM-urilor (ajutoare de minimis, fonduri europene etc.); Accesarea programelor START-UP NATION 2018, IMM INVEST ROMÂNIA; Instrumente de garantare și contragarantare pentru finanțarea firmelor; Caracteristicile produselor de creditare, garantare și contragarantare; Rolul băncilor în dezvoltarea mediului de afaceri. Produse și soluții inovative; Modele de succes în antreprenoriat (reprezentanți ai IMM-urilor care au reușit aplicând Programul Start Up Nation 2017); Piața de consultanță juridică și fiscală dedicată dezvoltării companiilor de orice fel; Consultanță pentru accesarea fondurilor europene.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor