Cele mai accesibile preturi la curatenie din Timisoara si Lugoj le gasiti la Sellenya Klean

Cele mai accesibile preturi la curatenie din Timisoara si Lugoj le gasiti la Sellenya Klean
ADVERTORIAL. Cu o experiență de aproape 12 ani în domeniu, Sellenya Klean este una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul curățeniei din Timișoara. Compania a reușit să câștige tot mai mulți clienți, în special datorită prețurilor accesibile, care încep de la 1,5 lei/mp.

Sellenya Klean a fost înființată în anul 2004, la Lugoj, și a reușit să se impună pe piața serviciilor de curățenie datorită seriozității, promptitudinii și eficienței, precum și un raport foarte bun între prețul și calitatea serviciului. Un alt atu al firmei sunt angajații atent selecționați și care au continuitate în firmă.

Cu 85 de angajați în Timișoara și Lugoj, Sellenya Klean poate face față chiar și celor mai exigente cereri. De aceea, în portofoliul firmei se găsesc numeroși clienți privați, dar și firme mari, precum Auchan, Unicredit Țiriac, UPC, CEC Bank și mulți alții.

Activitățile de curățenie pe care Sellenya Klean le oferă clienților sunt cele de curățenie de întreținere, curățenie generală, curățenie după constructor și alte tipuri de intervenții solicitate, la prețuri ce încep de la 1,5 lei/mp.

Materialele folosite pentru executarea operațiunilor de curățenie sunt numai cele de o calitate foarte bună, la fel sunt și consumabilele livrate lunar sau periodic în funcție de prevederile contractelor cu beneficiarii.

Selecția de personal se face prin departamentul propriu de resurse umane, dar și externalizat, prin companii de specialitate. Mai multe informații despre serviciile firmei Sellenya Klean puteți obține la numărul de telefon 0728 229604 sau prin e-mail: sellenyaklean@gmail.com