Cel mai nou jucator de pe piata energiei din Banat isi prezinta ofertele de energie si gaze naturale

Cel mai nou jucator de pe piata energiei din Banat isi prezinta ofertele de energie si gaze naturale
ADVERTORIAL. Începând cu luna noiembrie, bănăţenii se pot bucura de o nouă ofertă de gaze naturale şi energie electrică, pusă la dispoziție de CEZ Vânzare, cel mai mare furnizor de energie electrică şi gaze naturale din sud-vestul României. Furnizorul a venit la Timişoara cu cele mai bune prețuri, de care se pot bucura nu numai consumatorii casnici, ci şi firmele din regiune. De altfel, Timişoara este primul oraş în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanță în afara Olteniei, aria sa tradiţională de operare.


Ora exactă în energia din Banat se dă în Piaţa Maria din Timişoara

Oferta pentru persoanele fizice, cât şi pentru firme, poate fi obţinută direct de la prima reprezentanță CEZ Vânzare din Timişoara, situată în centrul oraşului, pe strada 16 decembrie 1989, nr. 8, (Piaţa Maria), deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00. Pe lângă informaţiile despre ofertele excelente pe care consumatorii le pot găsi acolo, precum reducerea de 10% la factura de gaze naturale până la finalul lunii decembrie, în reprezentanța CEZ Vânzare se oferă şi consultanţă privind produsele şi soluţiile certificate de eficiență energetică (disponibile și în portalul de eficiență www.cezinfo.ro/). Toate aceste detalii fac din reprezentanța CEZ Vânzare – cel mai important punct de informare energetic din Banat.

O alegere deloc întâmplătoare

Faptul că Timişoara este cel mai mare oraș din Banat nu a fost singurul motiv pentru care CEZ Vânzare a decis să deschidă prima reprezentanță din regiune.

Ce loc mai bun de start pentru CEZ Vânzare în Banat decât oraşul în care s-a aprins lumina pentru prima dată? Îi aşteptăm cu braţele deschise pe timişoreni în prima reprezentanță CEZ în care o echipă locală de specialişti le oferă produse şi servicii gândite să le facă viaţa mai uşoară şi să le sprijine planurile de dezvoltare dar, mai ales, cea mai bună ofertă pentru energie și gaze naturale”, a declarat Cornelia Szabo, director executiv şi preşedinte al Directoratului CEZ Vânzare.

Parte din Grupul CEZ România, CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, cu circa 1.420.000 de clienţi, atât consumatori rezidențiali, cât şi din zona de business şi instituţionali. CEZ Vânzare furnizează energie electrică în 90% din judeţele ţării, oferind clienţilor săi pachete duale energie electrică şi gaze naturale încă din anul 2008.

Pe lângă energie electrică şi gaze naturale, CEZ Vânzare pune la dispoziţia clienţilor săi şi servicii energetice. Ca parte a Grupului CEZ în România, compania împărtăşeşte viziunea de parteneriat pe termen lung cu clienţii săi, de aceea îşi propune să fie mai mult decât un furnizor ci să devină un consilier de nădejde pentru aceia care aleg această colaborare.