Cel mai fain Revelion e la Hotel Continental! Meniul pentru Anul Nou 2015/2016

Cel mai fain Revelion e la Hotel Continental! Meniul pentru Anul Nou 2015/2016
ADVERTORIAL. Nu te-ai hotărât încă unde petreci noaptea dintre ani? Îți dăm noi cea mai faină variantă: la Hotel Continental! Distracția va fi pe cinste, iar meniul – delicios.


Hotel Continental dispune de cele mai frumoase săli din oraș pentru petreceri. Stau mărturie nenumăratele evenimente petrecute acolo și mulțimea de timișoreni fericiți că au rămas cu amintiri de neuitat după o noapte minunată.

Hotel Continental Timișoara poate găzdui de la petreceri restrânse până la evenimente grandioase, cu sute de invitați. Iar pentru Anul Nou promite o noapte unică. Meniul este, bineînțeles, pe măsură.

În centrul Timișoarei, chiar pe Bulevardul Revoluției, Hotel Continental vă pune la dispoziție o sală complet renovată, cu o capacitate de până la 300 de locuri – disponibilă atât pentru Revelion, nunți, botezuri, banchete, cât și pentru evenimente corporate. În condițiile în care nu plănuiți o listă prea mare de invitați, există și posibilitatea organizării unor evenimente mai restrânse, pentru că hotelul dispune de săli de diferite capacități, în care pot încăpea de la 800 până la 300 de persoane.

Meniul de Revelion 2015/2016 este unul la superlativ. De la creveți cu sos cocktail în cupe, mușchi file cu țelină și miere, piept de pui rulat în bacon, până la șalău cu migdale, plăcinte cu dovleac, creme brulee sau mousse de ciocolată. Toate, asezonate cu vinuri și băuturi alese și șampanie pentru miezul nopții. Atmosfera va fi întreținută de un DJ profesionist, care se va asigura că nu veți rămâne la masă după ce ați mâncat atât de bine.

Trebuie să mai știți că aveți la dispoziție și cazare, dar și locuri de parcare, urmând ca dacă alegeți Continental să aveți parte de parcare liberă, indiferent de numărul de mașini. Iar dacă nu v-ați decis încă cum să vă aranjați pentru Revelion, nu vă faceți prea multe griji! În salonul de înfrumusețare al hotelului vă așteaptă o echipă de profesioniști. Așadar, serviciile sunt all-inclusive, ceea ce face Continental Timișoara să fie alegerea perfectă pentru noaptea dintre ani.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 0728.886.778 – Adrian Stoia, director restaurant Hotel Continental, sau puteți trimite un e-mail pe adresa restaurant@hotelcontinental.ro. Țineți minte: sălile bune se rezervă din timp! Să aveți parte de o noapte fabuloasă și de un an mai bun ca niciodată!

Continental Revelion
Regulament de plasare a anunturilor