Cei mai buni oameni din cadrul Universitatii de Vest Timisoara vor fi premiati

De Marcel Hoster
Cei mai buni oameni din cadrul Universitatii de Vest Timisoara vor fi premiati
© Tion: Cei mai buni oameni din cadrul Universitatii de Vest Timisoara vor fi premiati
Pentru a treia oară Universitatea de Vest Timișoara organizează o nouă ediție a Galei Premiilor UVT. În cadrul acesteia se acordă zece premii pentru superlativele comunității academice din cadrul instituției.

An de an, UVT alege și premiază reprezentanții comunității academice care fac onoare instituției. Sâmbătă este programată cea de-a treia ediție a Galei Premiilor UVT. În total se acordă 10 premii celor care au contribuit în mod considerabil la dezvoltarea comunității academice.

„Acțiunea are ca scop dezvoltarea sustenabilă a comunității noastre, pe principii de recunoaștere a meritului. Ne mândrim cu oamenii Universității, Gala fiind o manifestare a aprecierii noastre față de performanța de care au dat dovadă. La baza universității se află eforturile tuturor membrilor săi, evoluția pozitivă remarcabilă fiind rezultatul muncii în echipă. Cea mai bună investiție pentru orice instituție este cea în oamenii săi”, a declarat rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Se vor acorda șase premii pentru diferite domenii ale științelor, artelor și sportului, două premii pentru contribuția la implementarea politicilor UVT și două premii pentru contribuția la creșterea prestigiului UVT în plan național și internațional: Premiul „Mircea Zăgănescu” pentru Științele Naturii, Premiul „Mihail Ghermănescu” pentru Matematică și Informatică, Premiul „Gabriela Colțescu” pentru Științe Sociale și Politice, Premiul „Dumitru Mareș” pentru Drept și Științe Economice, Premiul „Eugen Todoran” pentru Științe Umaniste, Premiul „Nicolae Boboc” pentru Arte și Sport, Premiul „Studentul Anului”, Premiul „Ioan Curea” pentru Activitatea desfășurată în UVT, Premiul „Sever Bocu” pentru Implicare Civică și Socială, Premiul „Alumnus”.

La gala UVT sunt așteptate 600 de persoane, membri ai Universității și reprezentanți ai comunității locale. Evenimentul va avea loc la Opera Națională din Timișoara, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18.30.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !