Ceasul furat, scos la licitaţie pe e-Bay!

Ceasul furat, scos la licitaţie pe e-Bay!
TIRANA – Ceasul preşedintelui Bush a fost scos la licitaţie pe Internet! Este vorba de ceasul devenit celebru, despre care s-a spus că ar fi fost furat de pe mâna preşedintelui în timpul unei „băi de mulţime” din Albania.

Casa Albă neagă, însă, cu hotărâre, această versiune. Ceasul a fost oferit la vânzare pe situl eBay, dar anunţul a fost retras după câteva ore. Anunţul de pe eBay, care nu era însoţit de nicio fotografie, solicita 100.000 de dolari pentru presupusul ceas de mână al preşedintelui Bush. Ofertantul anonim pretindea că obiectul urma să-i parvină din Albania, iar autenticitatea sa putea fi verificată datorită inscripţiei gravate. Individul a fost probabil dezamăgit deoarece oferta maximă nu a depăşit… 48 de lire şi jumătate.

După câteva ore, anunţul a fost retras de administratorii site-ului, care interzic vânzarea obiectelor furate. Săptămâna trecută, o televiziune albaneză a surprins dispariţia ceasului într-un moment în care pe braţul lui Bush se aflau mai multe mâini. Casa Albă a respins, însă, varianta furtului şi a declarat că preşedintele şi-a scos, pur şi simplu, ceasul şi l-a pus în buzunar. Evident, după apariţia anunţului pe situl eBay, purtătorul de cuvânt al Casei Albe a negat orice legătură cu ceasul preşedintelui Bush.

 • Ceasul lui Bush recuperat de secret service
 •  

   

     0Comentarii

  Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

  inca 1000 caractere ramase

  Citiți principiile noastre de moderare aici !


  Regulament de plasare a anunturilor