Cea de-a XIV-a editie a Serbarilor Timisoreana, sarbatorita cu specialitati de bere proaspata si artisti renumiti

Cea de-a XIV-a editie a Serbarilor Timisoreana, sarbatorita cu specialitati de bere proaspata si artisti renumiti
ADVERTORIAL. Concerte live, concursuri cu premii și atmosferă de neuitat, toate în stilul tradițional Timișoreana, vor oferi bănățenilor trei zile pline de voie bună. Cea de-a XIV-a ediție a Serbărilor Timișoreana va avea loc în perioada 20 – 22 mai 2016, în parcarea Iulius Mall, unde berea nefiltrată și nepasteurizată vor fi proaspăt aduse direct din fabrică.

Alături de familie și prieteni, participanții la eveniment vor avea parte de o mulțime de activități. Maeștrii berari îi vor aștepta pe amatorii de distracție cu o bere proaspătă, cu un gust echilibrat, iar seara se vor putea bucura de muzică rock și pop. Vineri vom dansa alături de Mihai Mărgineanu (20:00) și Zdob și Zdub (21:15), sâmbătă vom cânta alături de Cover Up (20:00) și Cargo (21:15), iar duminică ne vor încânta Skizzo Skillz (20:00) și Loredana (21:15).

Pe parcursul celor trei zile, timișorenii vor avea ocazia să afle din tainele berarilor: cum sunt produse specialitățile de bere Timișoreana Nefiltrată și Timișoreana Nepasteurizată. La eveniment participanții sunt așteptați, pe timp de zi, la standul maestrului berar, care îi va iniția pe cei dornici în tainele producerii berii. Celor deja cunoscători, organizatorii le-au pregătit premii speciale, care le vor răsplăti cunoștințele despre tradiția producerii berii, în cadrul jocurilor de voie bună și Testul Degustătorului.

Programul de peste zi va fi completat de jocuri menite să-i distreze pe cei aflați împreună la Serbări. Printre activități, timișorenii își vor putea arăta priceperile la lucrul în echipă în cadrul cursei cu obstacole și vor putea capta momentele de bucurie în cadrul zonei foto de la eveniment. Iar pentru cei în căutare de suveniruri, licitația de obiecte Timișoreana va fi o ocazie foarte bună de a folosi talerii pe care îi vor acumula participând la activități și, în același timp, de a-și completa setul de amintiri frumoase de la eveniment.
Regulament de plasare a anunturilor