CCIAT a avut un an plin de realizari in 2017

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
CCIAT a avut un an plin de realizari in 2017
© Tion: CCIAT a avut un an plin de realizari in 2017
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a avut un nou an plin de reușite. Instituția reprezentantă a mediului de afaceri local a reușit organizarea a mai multe evenimente în premieră, dar și clasicele misiuni de afaceri, seminarii, mese rotunde și dezbateri.

Peste 6000 de firme au participat direct la una dintre acțiunile desfășurate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, luând parte la programe de pregătire, misiuni economice, întâlniri cu reprezentanții autorităților, dar și o serie de evenimente în premieră au fost punctele forte din activitatea instituției în anul care se va încheia.

„2017 a fost un an cu o activitate de excepție, un an cu multe evenimente în premieră în sistemul cameral, un an care a adus 8 seminarii, 14 expoziții, 15 misiuni economice, o activitate bogată la arhiva electronică pentru garanții imobiliare a avut peste 50 de mii de înscrieri. Performant a fost și numărul de certificate de origine, de asemenea am avut o activitate foarte bogată la arbitrajul comercial, iar Centrul Regional de Afaceri a fost gazdă multor evenimente pe care le-am organizat în colaborare cu alte firme sau au fost organizate doar de alte instituții. Un an bogat, cu care putem să ne mândrim și care, mai ales spre final, a avut două gale sub semnul premierelor. Topul Firmelor a fost un eveniment de mare anvergură, la care au participat peste 850 de persoane ”, a declarat Florica Chiriță, director al CCIA Timiș.

Importante au fost acțiunile organizate împreună cu mediul de afaceri italian din zona de vest a României, dar și evenimentul susținut pentru plasarea forței de muncă din zona minieră a județelor Hunedoara și Dolj în Timiș, unde este nevoie cronică de forță de muncă.

CCIAT își propune să aibă un an 2018 și mai bun, având programate o serie de evenimente noi apărute în calendarul oficial, dar și clasicele cursuri de pregătire sau misiuni economice în străinătate care s-au bucurat la edițiile precedente de succes.

„Pentru 2018 se concretizează toate programele pe care le-am gândit și lucrăm împreună cu ambasadorii din cele 13 țări care au vizitat Camera de Comerț. Așa cum am spus după fiecare vizită, am respectat o agendă de lucru, un program foarte bogat,cu întâlniri și parteneriate de afaceri, cu vizitare de expoziții, cu organizarea zilei țării respective la Centrul de Afaceri. Putem spune că anul 2018 o să ne aducă seminarii, misiuni economice, 28 la număr, târguri și expoziții, 15 la număr. Avem așteptări de la toate departamentele noastre, intrăm în implementarea a două proiecte, vom avea pe parcursul anului mai multe activități ”, a mai declarat Florica Chiriță.

CCIAT a avut în 2017 15 misiuni economice, 14 expoziții, dar și numeroase seminarii și 63 de cursuri de formare profesională.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor