CCA a decis după patru ore: Deaconu a procedat corect

Reactualizat la:
1Comentariu
CCA a decis după patru ore: Deaconu a procedat corect
După mai bine de patru ore şi jumătate de dezabteri, CCA a decis că arbitrul Deaconu a procedat corect în momentul când a întrerupt partida Rapid – Steaua.

Acum întreaga răspundere apasă pe umerii Comisiei de Disciplină în deja celebrul caz “bricheta”.



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor