Cavalerii Cruciaţi duc Crăciunul la Buziaş

Cavalerii Cruciaţi duc Crăciunul la Buziaş
Şeful Cavalerilor Cruciaţi se află în aceste zile la Timişoara. Vineri, Giorgio Cegna, Marele Cancelar al Confederaţiei Internaţionale a Cavalerilor Cruciaţi, va participa la întâlnirea Cavalerilor Cruciaţi de România.

Întâlnirea are drept scop unificarea în spirit cavaleresc în vederea constituirii în România a unei mari familii a cruciaţilor, am aflat joi de la Octavian Creţu, membru al organizaţiei locale a cavalerilor maltezi. În luna iunie 2007 la Catedrala Mitropolitană din Timişoara 16 persoane, printre care şase cetăţeni italieni, au rostit în faţa Marelui Cancelar, Giorgio Cegna, jurământul de credinţă faţă de ordinul Cavalerilor Cruciaţi. Rând pe rând, cei aleşi să poarte „sabia păcii”, au îngenunchiat în faţa altarului şi a maestrului de ceremonii pentru a fi înnobilaţi cu titlul de cavaleri. Tot în acest week-end, membrii Confederaţiei. Internaţionale a Cavalerilor Cruciaţi vor participa la Hotelul Parc din Buziaş, la prima ediţie a unei ”Serate fantastice”. Evenimentul va începe cu o Cină în scop caritabil, câştigurile obţinute fiind destinate iniţiativelor Confederaţiei pentru sărbătoarea Crăciunului din acest an şi pentru anul 2009. Confederaţia Internaţională a Cavalerilor Cruciaţi a participat ca organizaţie la aplanarea unor conflicte şi instaurarea păcii fără a lupta, prin forţă sau violenţă. Cavalerii cruciaţi ai mileniului trei sunt purtătorii de pace care îşi pun în slujba ordinului toată priceperea, înţelepciunea şi influenţa. Ordinul cavalerilor cruciaţi îşi are sediul atât în Italia, la Assisi, cât şi în Malta. Cavalerii Cruciaţi sunt adepţi şi moştenitori ai tradiţiilor promovate de călugării franciscani din Assisi. Principalul obiectiv al Confederaţiei Cavalerilor Cruciaţi este dialogul pentru pace. Confederaţia lucrează în spiritul ecumenismului şi al păcii. Ea promovează cooperarea internaţională şi militează pentru schimburile de idei care converg spre o mai bună înţelegere inter-religioasă. În România Confederaţia Internaţională a Cavalerilor Cruciaţi este prezentă de circa un an şi jumătate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor