Cauti un loc de munca bine platit in strainatate? E nevoie de calificare!

Cauti un loc de munca bine platit in strainatate? E nevoie de calificare!
ADVERTORIAL – Nu puţine persoane cad pradă anunţurilor care promit locuri de muncă bine plătite în străinătate. Ce trebuie să ştie, însă, timişorenii, este că au nevoie de calificare,inclusiv pentru meseriile din domeniul construcţiilor.


Şcoala Eurotraining din Timişoara, certificată de Ministerul Educaţiei Naţionale, oferă în această perioadă diverse cursuri în domeniul construcţiilor. Acesta este primul pas pe care trebuie să îl faceţi pentru a putea obţine o slujbă legală în străinătate, diplomele oferite de Eurotraining fiind recunoscute la nivel european.

Astfel, Şcoala Eurotraining oferă cursuri de calificare pentru următoarele meserii: zidar-pietrar-tencuitor, tâmplar universal, dulgher-tâmplar-parchetar, sudor, schelar, electrician, finisor construcţii, lăcătuş construcţii metalice, fierar betonist, instalator, etc.

Majoritatea cursurilor au o durată cuprinsă între 10 şi 20 de săptămâni şi cuprind atât noţiunile necesare desfăşurării activităţii în meseria aleasă, cât şi probe practice şi noţiuni de protecţie a muncii.

De menţionat este şi faptul că toate aceste cursuri pot fi achitate în rate.

Detalii despre toate cursurile menţionate, dar şi despre multe altele, găsiţi pe www.scoalaeurotraining.ro