Cauti o casa individuala cu teren la un pret decent si nu gasesti in intreaga piata imobiliara din Timisoara?

Cauti o casa individuala cu teren la un pret decent si nu gasesti in intreaga piata imobiliara din Timisoara?
ADVERTORIAL. Probabil de cele mai multe ori gasesti case noi insiruite sau duplexuri nou construite cu teren foarte mic de 80mp sau maxim 150mp. Pe piata caselor de vanzare mai vechi gasesti case cu preturi foarte mari daca au finisaje decente sau case care trebuie demolate daca au preturile mici si practic cumperi doar terenul.


Terenurile pentru case din cartierul Serena, situat in sudul orasului intre Mosnita Veche si Mosnita Noua, la 3 km de oras, sunt terenuri mari, cu suprafete intre 600 de mp si 800 de mp.

In cartierul Serena se gasesc case individuale in regim parter+mansarda cu toate finisajele de calitate. Achizitia de materiale se face de la producatori cunoscuti, care furnizeaza certificate de calitate, de exemplu caramida wienerberger cu lacas de mortar pentru zidarie.

Primele lucrari de infrastructura s-au realizat in Serena incepand cu 2009.

Astazi, dupa 7 ani, deja exista 170 de case construite si locuite de familii cu o medie de varsta de 30 de ani. Acest lucru face ca in Serena sa se fi format o comunitate de oameni tineri cu o gandire si un mod de viata specific generatiei actuale. Majoritatea locuitorilor au profesii in IT si domnenii conexe.

Principalul avantaj al caselor construite in Serena este pretul decent, in jur de 100.000 euro pentru 120 mp suprafata utila in regim parter+mansarda cu teren mare si toate finisajele si dotarile incluse cum ar fi gresie, faianta, podele, centrala termica pe gaz. Casele au 4 dormitoare, 3bai si living si scara de acces la etaj placata cu lemn stratificat.

Dintre cele 170 de case construite si locuite in Serena, 70 de case sunt construite de dezvoltator, cu echipe de constructori coordonate de inginerii proprii, dar alti peste 100 de locatari au ales sa isi construiasca in regie proprie, cu scopul de a isi gestiona si administra cheltuielile cu constructia casei in mod individual in functie de venituri. Cand construiesti in regie proprie ai posibilitatea sa temporizezi constructia si astfel sa inaintezi cu lucrarile, pe masura ce ai sumele necesare, fara sa fie nevoie sa te imprumuti.

Un avantaj este ca dezvoltatorul construieste repede, in doar 6-8 luni casa ta e la cheie cu podele , usi, zugraveli, centrala termica pe gaz, terase, gard, termoizolatie, toata gresia si faianta plus obiecte sanitare astfel incat clientul nostru aduce doar mobila.

Dezvoltatorul a lucrat cu echipele de proiectanti peste 34 de modele de casa puse la dispozitia clientilor, insemnand proiecte arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare si electrice. In cartier se pot vedea ca s-au construit 22 de modele de case.

Casele sunt bine construite din caramida porotherm, wienerberger, cu fundatii solide cu grinzi si betoane certificate, cu armare bine realizata la preturi in jur de 100.000 de euro, acoperis din tigla de beton, usi Porta Doors si termoizolatii de calitate, centrala termica pe gaz Vaillant, podele de 10mm, soclu exterior din mozaic, glafuri din granit.

In acest cartier dezvoltatorul a ales varianta cu investitii proprii in utilitatile generale si organizarea retelelor cu costuri platite de clienti, dar exista avantajul ca aceste utilitati exista si nu sunt doar vorbe la fel ca in zonele unde se asteapta interventia primariilor.

In acest moment nu poti cumpara in Timisoara o casa noua individuala cu teren de 600-700mp la un pret sub 100.000 euro,de aceea oferim aceasta alternativa.

Daca visezi o casa cu barbecue, balansoar, terasa exterioara, sa stai cu prietenii, dar si sa ai cheltuieli de intretinere mici, cumpara o casa in Serena. Un avantaj este si amplasarea la 3 km de oras, iesirea pe Calea Buziasului prin sudul orasului, care nu este aglomerat.

Schitele de arhitectura pot fi vazute pe site-ul cartierului www.serenaresidence.ro.

Vizitele in cartier se pot face zilnic intre 10-19 inclusiv sambata si duminica.
Regulament de plasare a anunturilor