Casa cu axul de fier din centrul istoric al Timisoarei a capatat un aer italian, cu produsele Ceramiche Mariner

Reactualizat la:
Casa cu axul de fier din centrul istoric al Timisoarei a capatat un aer italian, cu produsele Ceramiche Mariner
ADVERTORIAL. Una dintre cele mai frumoase case din Timișoara a fost „readusă la viață” cu produse de cea mai bună calitate, căpătând, totodată un aer italian. Parchetul, gresia și faianța Ceramiche Mariner folosite pentru renovarea clădirii te invită într-o altă lume.

Vorbim despre imobilul istoric din colțul Pieței Brătianu, cunoscut de timișoreni drept „casa cu axul de fier” sau „casa cu osia”, în zidul căreia este fixată o axă de fier, în lungime de 2,5 m, datând din secolul al XVIII-lea. Există o legendă conform căreia fierul respectiv este osia carului de luptă cu care Eugeniu de Savoya a intrat învingător în Cetatea Timișoarei.

„Casa cu axul de fier” a intrat în rândul clădirilor reabilitate din Timișoara, stând ani buni în lucrări de renovare. Imobilul a fost dezvelit încă de anul trecut și poate fi admirat în toată splendoarea lui, însă puțini sunt cei care știu că și pe interior este la fel de frumos. A căpătat un aer italian, la renovarea lui fiind folosite produse marca Ceramiche Mariner, aduse din Italia.

Vorbim despre marfă de cea mai bună calitate, cu prețuri de producător, pe care și le poate permite oricine. Pardoseala de toate tipurile, pentru toate gusturile, disponibilă într-o varietate largă de modele și dimensiuni pentru a satisface fiecare exigență în parte. Puteți arunca o privire pe showroomul Ceramiche Mariner, unde găsiți idei pentru orice colțișor al casei.

„Gama noastră de produse include gresie, faianță, brâuri, mozaic și elemente speciale pentru scări, de diferite dimensiuni și culori, la preț de fabrică. Gama completă este disponibilă în showroom, pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64”, ne-au spus reprezentanții firmei.

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate. La showroomul din Timișoara găsiți chiar și designeri interiori care să vă contureze ideile pe care le aveți despre cum ați vrea să vă arate locuința. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.