Caravana vehiculelor Opel – gata de munca!

Reactualizat la:
Caravana vehiculelor Opel – gata de munca!
ADVERTORIAL. Gama completă de autovehicule comerciale Opel poposește la Timișoara, în perioada 05 – 10 decembrie, în parcarea centrului comercial Euro.

Ești invitat cu această ocazie să descoperi cum să fii gata de muncă ca un adevărat profesionist. Vivaro Combi, Combo PC, Movano Van, Movano Box Frigo, Movano Benă basculabilă, Movano Cabină Simplă cu prelată, Vivaro Van și multe alte modele special concepute pentru nevoile tale te așteaptă cu oferte speciale.

Nu-ți lăsa afacerea să stea pe loc, vino să descoperi și să testezi adevărata calitate germană – parcarea centrului comercial Euro, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 68.
Vezi mai multe detalii sau cere o ofertă personalizată pe site-ul Opel Autoglobus

Cu o tradiţie de peste 35 de ani în domeniul auto și un portofoliu de peste 40.000 de clienţi fizici și juridici, Autoglobus reprezintă mărcile Opel, Citroen, Iveco, Chevrolet, Dacia și Renault pe piaţa de vest a ţării.

Oferim la preţuri competitive o gamă completă de servicii și produse auto, utilizând tehnologii de ultimă generaţie și un personal înalt calificat. Pentru mai multe detalii accesați www.autoglobus2000.ro