Captură record de ţigări contrafăcute

1Comentariu
Captură record de ţigări contrafăcute
Timiş - Poliţiştii de frontieră din cadrul Direcţiei Combaterea Infracţionalităţii Tranfrontaliere din Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, împreună cu ofiţeri specializaţi din cadrul D.P.F. Constanţa şi Timişoara, au depistat, la începutul acestui an, cel mai mare transport de ţigări contrafacute care urmau să fie comercializate prin intermediul magazinelor duty-free. 

Ei au găsit Zona Liberă Constanţa Sud şi într-un magazin duty-free din Stamora-Moraviţa, peste 315.000 pachete ţigări, contrafăcute, în valoare de aproximativ 1 milion de euro. La sfârşitul anului trecut, poliţiştii de frontieră au primit informaţii conform cărora în România va ajunge un transport important de ţigări contrafacute care urmează a fi comercializate prin intermediul magazinelor duty-free. Ei au efectuat un control amănunţit al mărfurilor dintr-un container, sosit în Zona Liberă Constanţa din Dubai, încărcat, conform documentelor însoţitoare, cu ţigarete pentru o societate comercială din Bucureşti. Agenţii au găsit 500 baxuri ce conţineau 250.000 pachete cu ţigări, şi care bănuiau că sunt contrafăcute. Frontieriştii au mers pe fir şi au aflat că întreaga cantitate de marfă a fost vândută de importator unei alte societăţi comerciale din Bucureşti, şi o parte din încărcatura containerului a fost deja transportată la Stamora Moraviţa, pentru a fi comercializată în regim duty-free. Lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Oraviţa, au făcut un control la magazinul duty-free, din Stamora Moraviţa au desoperit 65.080 de pachete cu ţigări netimbrate, din acelaşi transport, care urmau să fie comercializate. Valoarea totală a ţigărilor pe piaţa Uniunii Europene depăşeşte un milion de euro. Marfa a fost confiscată şi administratorii societăţilor comerciale sunt cercetaţi penal acum pentru contrafacere sau punere în circulaţie fară drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, care prejudiciază pe titularul mărcii.

Doljean prins cu ţigări de contrabandă în Timiş Video Video 

A rămas fără tutun! tigari 10.06.2008


Control la tutun!

Căra ţigări netrimbrate cu Mercedesul

Autoturism tapetat cu ţigări de contrabandă Tigari contrabanda 19.10.2008

Audi Q7 plin cu ţigări de contrabandă!

Traficant de cannabis Video1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor