Candidatii la parlamentare – invitati sa semneze un memorandum pentru sustinerea tinerilor din Timis

De Adrian Panduru
Candidatii la parlamentare – invitati sa semneze un memorandum pentru sustinerea tinerilor din Timis
Fundația Județeană pentru Tineret Timiș a lansat un apel către filialele partidelor politice din județul Timiș și către toți candidații pentru Parlamentul României pentru a semna un memorandum pentru susținerea domeniului de tineret ca domeniu prioritar în dezvoltarea județului Timiș.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș îi invită la Casa Tineretului pe toți actorii politici pentru semnarea acestui memorandum. În memorandum, candidații la parlamentare din Timiș se vor angaja, în cazul în care semnează, că în eventualitatea în care vor deveni membri ai Senatului sau ai Camerei Deputaților vor depune toate diligențele necesare pentru a susține următoarele: „Proiectul de modificare a legii tinerilor, Instituirea unui Minister exclusiv al tineretului sau cel puțin crearea unei poziții de Ministru delegat pentru Tineret, Reglementarea regimului internship-ului prin crearea unui cadru legal de desfășurare, Acordarea de facilități/crearea de programe aferente primului loc de muncă al tinerilor, Finalizarea procesului legislativ în care se află proiectele de acte normative pentru modificarea și completarea prevederilor legale privind regimul juridic al fundațiilor județene pentru tineret și a municipiului București, Înființarea de granturi administrative pentru sectorul non-guvernamental precum și de granturi pentru grupurile informale de tineri” și alte decizii în sprijinul tinerilor.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș este o organizație de utilitate publică și structură umbrelă a organizațiilor non-guvernamentale pentru tineret din județul Timiș, care gestionează singurul centru european de tineret din România acreditat de Consiliul Europei- Casa Tineretului.

„Avem încredere că alături de toți actorii locali putem crea un mediu mai bun pentru dezvoltarea și susținerea tinerilor din județul Timiș”, transmite Mihai Vilcea, vicepreședinte Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor