Candidati cu note de 5 si absente la concursul pentru managerii de spitale la Timisoara

29Comentarii
Candidati cu note de 5 si absente la concursul pentru managerii de spitale la Timisoara
La sediul Primăriei Timişoara au fost afişate marţi seara rezultatele obţinute la proba scrisă de către cei care candidează pentru funcţiile de manageri la spitalele publice al căror management a fost preluat de Consiliul Local. Unii dintre candidaţii admişi după evaluarea proiectului de management nu s-au mai prezentat la proba scrisă din concurs.

Astfel, deşi la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă au fost admişi dr. Octavian Mazilu şi dr. Daniel Maliţa, la proba scrisă de luni s-a prezentat doar dr. Octavian Mazilu, care a obţinut 8,88 şi se poate prezenta mai departe la interviu.

La Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” au fost admişi în primă fază Mihai Gafencu şi Ovidiu Adam. Ambii au susţinut luni examenul scris dar nu l-a trecut niciunul, Mihai Gafencu având nota 5,12, iar Ovidiu Adam nota 4,92.

La  „Dr. Dumitru Popescu” (Odobescu), deşi au fost admişi Cosmin Ioan Câtu, Dan Păşcuţ, Mihai Băcilă şi Maria Oprea, luni s-au prezentat la examen doar dr. Mihai Băcilă, care a obţinut nota 7,92, şi dr. Maria Oprea, care a obţinut 5,86 şi a fost respinsă.

La Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara erau admişi Maria Cerbu şi Dorin Vancea, dar la examenul de luni s-a prezentat doar Maria Cerbu, care l-a trecut cu nota 9,12.

Cei nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii în următoarele 24 de ore. Conform regulamentului nu se pot prezenta la următoarea probă decât cei ce au obţinut minim nota 7 la proba susţinută luni.

Următoarele probe vor avea loc joi pentru Spitalele „Victor Babeş” şi Municipal şi vineri pentru Odobescu. La Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” concursul va fi reluat la o altă dată.

Vă reamintim că, săptămâna trecută, conf. dr. Dan Păscuţ, manager interimar la Spitalul de obstetrică-ginecologie Odobescu, a anunţat că se retrage din concurs la fel ca alţi colegi deoarece consideră că nu sunt promovaţi cu adevărat profesioniştii, ci oameni agreaţi de primărie şi care se bucură de sprijin politic.

Delia S. Barbu29Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor