Candidate la fier vechi

Zeci de autovehicule de diferite tonaje ruginesc în parcarea Poliţiei de Frontieră Timiş.În evidenţele unităţii sunt 73 de Dacii 1300, autotursme de teren Aro Diesel, microbuze TVD, autocamioane şi chiar un tractor cu remorcă.

Maşinile sunt fabricate între anii 1972 şi 1989 şi au norma de timp îndeplinită.

„Toate aceste mijoace pentru transport au fost propuse pentru disponibilizare şi aprobate de către Direcţia de Logistică a Ministerului Administraţiei şi Internelor, fiind în curs de finalizare procedurile de scoatere din funcţiune”, ne-a informat comisarul Viorel Alexe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

După finalizarea acestor proceduri maşinile urmează să fie scoase la licitaţie pentru valorificare, preţul de pornire pentru fiecare maşină în parte urmând să fie stabilit în funcţie de caracteristicile tehnice şi de valoare de înlocuire a bunului pe piaţă. În lipsa ofertanţilor, maşinile pot fi transferate către instituţii bugetare, la cererea acestora.

Cu toate acestea este greu de crezut că cineva este interesat de preluare autovehiculelor, majoritatea fiind într-o stare avansată de degradare.
Regulament de plasare a anunturilor