Campanie de promovare

Regiunea Piemont (Italia) organizează în Timişoara, cu sprijinul Primăriei Timişoara, în perioada 18 – 24 octombrie 2006, o acţiune promovare a Universiadei Torino 2007 precum si al sistemului universitar piemontez.

În afară de Timişoara, campania se desfăşoară şi în Lubjiana, Zagabria, Budapesta, Cracovia, Praga, Monaco, Berlin, Bruxelles, Grenoble, Montpellier si Barcelona.

În acest sens, proiectul are în vedere realizarea unui spectacol de stradă itinerant în aceste 12 oraşe europene, printre care şi Timişoara şi o campanie de informare.

Din 18 octombrie până în 24 octombrie, un grup de 6 studenţi din Torino, împreună cu doi profesori, beneficiind de ajutorul studenţilor din Timişoara, cu sprijinul Lectoratului Italian de la UVT si a asociaţiilor studenţeşti locale, va distribui materiale informative, obiecte promoţionale, în cadrul facultăţilor din Timisoara, în principalele pieţe ale oraşului si în principalele locuri frecventate de către tineri.

De asemenea, în perioada 23-25 octombrie, vor avea loc: întâlniri instituţionale ale asesorului regional – în cadrul universităţilor – cu rectorii Universităţii si Politehnicii, precum si cu reprezentanţi ai instituţiilor locale, semnarea eventualelor acorduri de colaborare, distribuirea de materiale de informare si promoţionale etc.

În seara de 24 octombrie, în Piaţa Unirii, de la ora 20,15 va avea loc o discotecă în aer liber, un concert Djset, oferit de partenerii italieni. În acest sens, la Timişoara va sosi un tir dotat cu scenă şi care va fi amplasat în Piaţa Unirii. De asemenea, acest tir va funcţiona pe perioada zilei ca birou mobil pentru informaţii, precum şi ca bază pentru distribuirea de materiale de informare şi promoţionale despre Piemont si despre sistemul său universitar.

Sursa: Primăria Timişoara0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor