Campania de curatenie

Ziua de 25 septembrie este Ziua Curăţeniei Generale în România. Campania Let’s Do It, Romania! este cel mai amplu proiect realizat în România şi totodată unicul de acest fel până acum. El este iniţiat de ONG-urile de mediu, însă înseamnă şi colaborare cu autorităţile locale, autorităţile centrale, operatorii de salubritate, colectorii, reciclatorii, trusturi media, firme de publicitate, persoane publice şi cetăţeni.

Cu acest prilej a fost lansată propunerea de a deveni voluntar la acestă curăţenie. Toţi locuitorii oraşului Recaş dar şi din satele aparţinătoare sunt invitaţi să participe sâmbătă, 25 septembrie la marea campanie de curăţenie.
„Împreună vom curăţa mormanele de gunoi din arealele natuarale ale localităţilor Recaş, Herneacova, Izvin, Bazoş şi Stanciova. Toţi cei deamăgiţi de gunoaiele aruncate în natură se pot alătura şi ajuta la colectare a deşeurilor din natura. Cu efortul tuturor putem schimba situaţia gravă a gunoielor din ţara noastră şi a localităţii” consideră autorităţile. Pentru cei care doresc să se implice şi să afle mai multe despre cum pot deveni voluntari, îi aşteptăm la Punctul de Acces Public la Informaţie de la Recaş din centrul oraşului de luni până vineri de la ora 8 -16 sau la telefonul 0256 330 589.
Estonia a fost prima ţară care a demarat o astfel de campanie în 2008 şi a reuşit să strângă 40.000 de voluntari. Slovenia a preluat şi ea campania alături de Letonia, Lituania şi Portugalia. Acum e rândul României să ducă la bun sfârşit proiectul acesta.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !