Caminele Universitatii de Vest Timisoara sunt renovate. Studentii vor avea mobilier, masini de spalat si bucatarii noi

De Marcel Hoster
Caminele Universitatii de Vest Timisoara sunt renovate. Studentii vor avea mobilier, masini de spalat si bucatarii noi
© Tion: Caminele Universitatii de Vest Timisoara sunt renovate
Până la finalizarea noului cămin supermodern pe care îl ridică în Complexul Studențesc, Universitatea de Vest Timișoara investește și în calitatea spațiilor de locuit din cele zece cămine pe care le deține. Lucrările sunt efectuate din resurse proprii și presupun renovarea și dotarea cu aparatură nouă a locațiilor amintite.

UVT a decis să schimbe saltelele de pat în toate căminele, în plus, s-au achiziționat mașini de spălat semiprofesionale și uscătoare semiprofesionale, câte cinci mașini și cinci uscătoare pentru fiecare cămin. De asemenea, se remobilează și se reutilează toate bucătăriile. Pe fiecare nivel al fiecărui cămin va fi câte o bucătărie nou mobilată și dotată cu plite și cuptoare electrice noi. În cadrul lucrărilor din această vară s-au mobilat integral trei săli de lectură cu mobilier nou, iar trei au fost mobilate integral cu mobilier din donații.

De paturi noi vor beneficia studenții care vor fi cazați în căminul 12, iar cei din C3, C12, C13, C15, C17 și Drept vor primi scaune noi. De asemenea, pe perioada vacanței se zugrăvesc spațiile comune (casa scării, holuri, bucătării, băi) în toate căminele Universității. Vor fi zugrăvite și camerele din căminele C3, C12, C16 și Drept. În plus, se montează uși noi la toate camerele din căminele C12 și C16.

„Noi, la UVT, am înțeles cât de important este să oferim studenților un mediu propice învățării, cât și desfășurării activităților de zi cu zi. Investițiile în spațiile de cazare sunt un proces continuu, însă în această vară am venit cu un plus. Asigurarea unor condiții optime de cazare este de domeniul normalității, nicidecum un moft, astfel că nu ne oprim aici. Intervenim ori de câte ori va fi nevoie”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Gabriel Pirtea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !