Calitate italiana la pret de producator, la showroomul Ceramiche Mariner din Timisoara

Calitate italiana la pret de producator, la showroomul Ceramiche Mariner din Timisoara
ADVERTORIAL. V-ați săturat de peisajul din casa dumneavoastră și plănuiți o redecorare? Știm de unde vă puteți cumpăra cele mai bune produse: de la showroomul Ceramiche Mariner din Timișoara.

Acolo veți găsi, fără îndoială, cele mai bune produse la preț de producător. Gresie și faianță pentru toate gusturile, disponibile într-o varietate largă de modele și dimensiuni pentru a satisface fiecare exigență în parte. Vorbim și despre calitate italiană.

Iar dacă nu v-ați hotărât încă cum să vă redecorați locuința, vă invităm să aruncați o privire în showroomul companiei deschis încă din 2011 în Timișoara. Puteți consulta și catalogul de pe site-ul Ceramiche Mariner, unde găsiți idei pentru living, dormitor, baie, bucătărie, dar și pentru curte. Dacă mergeți la showroomul de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64 veți fi ajutați de către specialiștii companiei să luați cea mai bună decizie.

„Gama noastră de produse include gresie, faianță, brâuri, mozaic și elemente speciale pentru scări de diferite dimensiuni și culori, la preț de fabrică. Gama completă este disponibilă în showroom, care permite clienților noștri să își creeze o părere individuală bazată pe stilul și bugetul lor, echipa noastră fiind pe deplin pregătită să vă împărtășească din experiența proprie, în scopul de a vă ghida și asista cu idei și sfaturi atunci când sunt necesare. Showroomul nostru are un stil unic de prezentare, ajutat de calitatea și rafinamentul produselor comercializate și potrivit exigențelor clienților noștri”, ne-au declarat reprezentanții firmei.

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.

Compania italiană a început să comercializeze produse ceramice de interior și exterior încă din anul 1984, în Italia, fiind una dintre cele mai importante firme de distribuție, care răspundea nevoilor diferitelor companii, de la cele mai mici până la cele mai mari, atât în țară, cât și în străinătate. În 2009 a ajuns și în România, chiar la Timișoara.

Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate.
Regulament de plasare a anunturilor