Cainii si pisicile ar alege A-Pet-It

Reactualizat la:
Cainii si pisicile ar alege A-Pet-It
ADVERTORIAL. Animalele de companie sunt din ce in ce mai prezente in vietile noastre. Si fie ca e vorba de caini, pisici, papagali, canari sau alte animale mici, toate au nevoile lor specifice si dezvolta preferinte pentru anumite tipuri de hrana sau accesorii.

Pisici fericite, case fericite

Un proverb italian spune ca o casa fericita este aceea in care locuieste cel putin o pisica. Dar, pentru a aduce bucurie, si pisicutelor le trebuie afectiune si hrana de calitate. Din magazinele Agroland puteti achizitiona produse Whiskas, dar si hrana A-Pet-It, care este o marca proprie Agroland si care devine din ce in ce mai populara. Hrana uscata A-Pet-It pentru pisici este disponibila la sac de 10 kilograme sau vrac, la pretul de 4 lei / kg. Este o hrana cu vita si legume, care contine cereale, carne si derivate de origine animala (vita 4% in granule maro), produse de origine vegetala, uleiuri si grasimi, legume (4% in granule verzi), minerale. Conserva pentru pisici costa 2 lei, la un gramaj de 415 g. Tot pentru pisici gasiti si nisip absorbant cu miros de lavanda, la pretul de 7,5 lei pentru un sac de 5 kg.

Hrana diversificata pentru caini

In magazinele Agroland, o buna parte a spatiului este dedicat pentru PetShop. Pentru catei, oferta de hrana este foarte variata, fiind disponibile variante de hrana uscata sau umeda pentru diferite categorii de varsta, dar si de la diferiti producatori, la preturi foarte bune. Hrana uscata pentru catei A-Pet-It se poate achizitiona la sac sau vrac, la pretul de 2,5 lei / kg. Este o hrana buna, care contine minim 15% cereale, minim 25% carne si preparate din carne, extras de proteine vegetale, uleiuri si grasimi, minerale, antioxidanti care corespund normelor UE. Conserva pentru catei A-Pet-It costa 4,90 lei si catareste 1.240 g.

PetShop online

In PetShop Agroland gasiti si acccesorii pentru caini si pisici (zgarde, lese, jucarii), precum si recompense delicioase pe care animalele de companie le savureaza cu placere. Gama de produse pentru perusi si canari, dar si hrana si mineralele pentru porumbei vin sa completeze oferta PetShop-ului. O parte dintre produsele din PetShop se regasesc si in magazinul online Agroland si pot fi consultate accesand link-ul: http://goo.gl/PWMpKq.