Cadoul perfect de Craciun – o casa in centrul Timisoarei, in complexul rezidential Origami Residence

Cadoul perfect de Craciun – o casa in centrul Timisoarei, in complexul rezidential Origami Residence
ADVERTORIAL. O casă călduroasă și comodă în centrul Timișoarei este una dintre dorințele pe care Moș Crăciun le poate duce la îndeplinire. Complexul rezidențial Origami, din centrul Timișoarei, poate fi viitoarea ta casă, loc care se pliază perfect pe cerințele tale. Spațiul de locuit generos și un grad ridicat de funcționalitate sunt numai două dintre multele beneficii ale acestui complex.

Complexul rezidențial vă oferă mai multe tipuri de apartamente disponibile imediat. Origami Residence este un complex amplasat în centrul orașului, pe strada Virgil Onițiu nr. 13-15, în cartierul Elisabetin. Complexul promovat în exclusivitate de Șodolescu Imobiliare și Construcții este localizat într-o zonă rezidențială prin excelență a orașului Timișoara, trăsătură confirmată atât de lunga sa istorie citadină, cât și de dezvoltările arhitecturale curente ale acesteia. Cele 21 de apartamente, proiectate prin înglobarea de forme geometrice regulate, oferă spații mari și deschideri ample, care captează cu ușurință lumina naturală.

Ansamblul rezidențial Origami este desfășurat pe opt nivele, dintre care unul subteran și cuprinde apartamente cu două, trei și patru camere, precum și duplexuri pe două și trei nivele, situate în corpul superior al clădirii.

Complexul rezidențial Origami propune o viziune arhitecturală bazată pe simetria și minimalismul formelor geometrice esențiale, care se îmbină prin intermediul unghiurilor îndrăznețe și al liniilor clare, pentru a oferi un spațiu de locuit generos și deschis, dar în același timp protector, cu un grad ridicat de funcționalitate și totodată familiaritate. Aici aveți la dispoziție 5 locuri de parcare supraterană și 21 de locuri de parcare subterană. Imobilul este racordat la toate utilitățile deja existente pe stradă: rețeaua de gaz metan, rețeaua de canalizare menajeră și pluvială, rețeaua de apă și energie electrică. Mai multe informații despre acest complex găsiți aici.

Complexul rezidențial Origami Residence este în construcție și poate fi predat la cheie în luna martie a anului 2016.

Șodolescu Imobiliare și Construcții este una dintre cele mai apreciate agenții imobiliare din Timișoara, cu o tradiție în domeniu de peste 20 de ani.
Ne puteți găsi pe Calea Bogdăneștilor Nr.22, Et.1, Timișoara, la telefon: + 40 (0) 371 110 110, contactându-ne prin e-mail la adresa office@sodolescu.ro, sau online pe www.sodolescu.ro.
Regulament de plasare a anunturilor