Cadoul perfect de Craciun: Jucariile de care copilul nu se va plictisi niciodata

Reactualizat la:
Cadoul perfect de Craciun: Jucariile de care copilul nu se va plictisi niciodata
ADVERTORIAL. Daca aveti un copil care este fascinat de masinile si utilajele agricole, jucariile de care aveti nevoie pentru a-i face pe plac sunt machetele care imita perfect masinile reale.

Un astfel de producator este Bruder, una dintre cele mai bine cotate marci de jucarii din Europa, sloganul companiei fiind “Just like the real thing”. Confectionate din material de cea mai buna calitate, fara substante toxice si absolut sigure pentru copii, aceste jucarii sunt atat de ingenios construite incat starnesc chiar si interesul adultilor. Componentele se pot detasa si atasa usor, rotile sunt din cauciuc, directia este functionala, bratele cupelor utilajelor pot incarca si descarca. Sunt jucarii de care copii nu se plictisesc si care le incita imaginatia.

De curand, jucariile Bruder din gama utilajelor agricole au ajuns si in magazinele Agroland, inclusiv in magazinul online. Sunt disponibile tractoare, combine, buldoexcavatoare, camioane si toata gama de accesorii agricole. Gasiti aceste jucarii in magazinul Agroland din Timisoara, str. Garii nr. 14, precum si in magazinul online. Click aici: http://bit.ly/1RQsZzB.
Regulament de plasare a anunturilor