Cadou inedit pentru angajatii Fornetti la aniversarea de 15 ani a fabricii

Cadou inedit pentru angajatii Fornetti la aniversarea de 15 ani a fabricii
ADVERTORIAL. În luna împlinirii a 15 ani de activitate, Fornetti România mulțumește angajaților implicându-i într-un proiect inedit.

Angajații fabricii Fornetti de lângă Satchinez – jud. Timiș – au primit, în urmă cu câteva săptămâni, vizita unui fotograf bucureștean, care surprinde în imagini fluxul de lucru al marilor companii din România. Radu Bădoiu este în căutarea oamenilor care muncesc în România, iar poveștile de viață surprinse de acesta se regăsesc în proiectul „Working People”.

„Noi credem că oamenii sunt cei care fac un brand să funcționeze. Am dorit să arătăm cum muncesc acești oameni și, totodată, să le facem un cadou inedit, implicându-i în acest proiect fotografic. În 15 ani am avut multe evenimente, urcușuri și coborâșuri, dar lucrul cel mai important este că de anul trecut facem parte din grupul celui mai mare producător de patiserie din lume.”, spune Csaba Toth, director general Fornetti România.

Timp de trei zile, fotograful a avut acces în toate zonele fabricii, începând de la birourile directorilor, trecând prin departamentele de logistică și încheind cu producția de patiserie.

„Fornetti România nu este un atelier de patiserie. Este o platforma industrială, în adevăratul sens al cuvântului, în care muncesc peste 400 de oameni. Am găsit aici oameni cu pregătire multă și pasiune pentru munca făcută cu simț de răspundere”, spune Radu Bădoiu despre cele trei zile petrecute în fabrică.

Working People este un proiect de fotografie și comunicare, care își dorește să reinterpreteze fotografia corporate, bazându-se pe imaginea oamenilor care muncesc efectiv în companii și care, de cele mai multe ori, sunt nevăzuți.

Fornetti România a intrat recent în grupul ARYZTA, cel mai mare producător de patiserie din lume, devenind, la rândul său, prin fabrica din Satchinez, cel mai mare producător de patiserie din Europa de Est.
Regulament de plasare a anunturilor