Cabinetul stomatologic Ultra-Med – locul din Timisoara care va ofera zambete frumoase si de lunga durata

Cabinetul stomatologic Ultra-Med – locul din Timisoara care va ofera zambete frumoase si de lunga durata
ADVERTORIAL. Vi s-a întâmplat vreodată să mergeți cu zâmbetul pe buze la dentist? Sigur… foarte rar. Ei bine, de acum încolo aveți nu numai ocazia să mergeți cu zâmbetul pe buze spre scaunul stomatologic, ci și să plecați de acolo cu zâmbete frumoase și de lungă durată. O echipă de profesioniști care lucrează într-un mediu primitor și confortabil, care au ca țel să se ocupe în mod amănunțit de sănătatea cavității bucale în ansamblul ei și în relație cu bunăstarea întregului organism vă așteaptă la cabinetul Ultra-Med din Timișoara.

Știm cu toții că sănătatea pornește de la gingii și dinți curați și sănătoși, precum și de la un maxilar și mușchi faciali relaxați.

Misiunea cabinetului Ultra-Med este să creeze zâmbete frumoase și naturale și să sporească bunăstarea generală a pacienților folosind vasta experiență și cele mai noi tehnologii dentare, într-un mediu agreabil și lipsit de stres. Reprezentanții cabinetului situat în Timișoara, pe strada Pavel Jumanca nr. 14, oferă pacienților o îngrijire personalizată, oportună și excelentă prin integritate, respect și profesionalism.

Prioritatea celor de la Ultra-Med este confortul pacienților, iar angajații cabinetului din Timișoara folosesc orice mijloc disponibil pentru a se asigura că veți avea parte de o experiență confortabilă pe parcursul vizitei la dentist. Un cabinet dotat cu echipament de ultimă generație.

„Înțelegem importanța de a utiliza doar cele mai bune materiale și cele mai sofisticate și eficiente proceduri din care să rezulte zâmbete frumoase și de lungă durată”, spun reprezentanții cabinetului din Timișoara.

La Ultra-Med vi se pune la dispoziție o planificare bine structurată a tratamentului și se folosește stomatologia restaurativă și cosmetică pentru ca dumneavoastră să dobândiți sănătatea dentară optimă. În cazul în care apare o urgență, cei de la cabinet vă vor acorda atenția necesară în cel mai scurt timp posibil.

Aici, la cabinet, stomatologii înțeleg cât de incomod se simt unii pacienți cu privire la vizitele la dentist. Tocmai de aceea vor să vă demonstreze că aici veți avea o experiență relaxantă și pozitivă. Așa că nu mai veniți cu teamă la dentist, ci cu zâmbetul pe buze. Oricum veți pleca zâmbind de acolo, iar durerea va fi un cuvânt pe care veți uita să-l folosiți, cel puțin în relația cu medicul stomatolog de la Ultra-Med. Aici vi se oferă toate serviciile care țin de stomatologia generală sau cosmetica dentară. În plus, cabinetul colaborează cu specialiști renumiți și de o înaltă calificare profesională pe segmentele legate de Parodontologie (boli ale gingiei), Implantologie, Endodonție (tratamente de canal), Pedodonție (stomatologia la copii) și alte specialități.

La Ultra-Med aveți parte de o gamă variată de servicii. Vi se oferă tratamente odontale – Odontoterapia este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu tratarea leziunilor carioase sau necarioase (fracturi, distrofii sau leziuni de uzură) de la nivelul dinților. Aceasta are rolul de a reda morfologic, funcțional și estetic forma inițială a dintelui.

Cele mai uzuale tratamente odontale sunt reprezentate de obturațiile fizionomice sau de plombe. Tot aici aveți parte și de proceduri chirurgicale stomatologice: extracția dentară, chirurgie în scop protetic, incizia și drenajul unui abces, repoziționarea și imobilizarea unui dinte luxat și alte intervenții.

Tot la Ultra-Med se fac și obturații de canal ori lucrări de protetică dentară, tratamente paradontale ori estetică dentară. Practic, pe lângă faptul că stomatologii de la Ultra-Med au grijă de sănătatea dinților dumneavoastră, aceștia îi și înfrumusețează.

La Ultra-Med aveți parte de servicii de albire dentară, aplicare de bijuterii dentare, obturații fizionomice în zona frontală, chirurgia estetică a gingiilor, coroane ceramice ori fațete dentare. Sunt doar câteva dintre serviciile pe care cabinetul le oferă. Dar cel mai simplu este să mergeți la cabinet.

Cabinetul Ultra-Med îl găsiți pe strada Pavel Jumanca nr. 14. Telefon: 0723372767, e-mail: office@ultra-med.ro.

Și nu uitați… zâmbetul pe buze!
Regulament de plasare a anunturilor