„Ca un golan de stradă”

Mijlocaşul lui Poli, Ovidiu Petre este luat în vizor de preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu.Condescu a declarat că va solicita Comisiei de Disciplină a FRF suspendarea lui Ovidiu Petre pentru lovirea lui Aurel Amzucu în meciul dintre cele două formaţii, disputat sâmbătă.

„În minutul 45, Ovidiu Petre, ca un golan de stradă, deşi şi aceia au onoare, l-a lovit pe la spate pe Amzucu. I-a aplicat un pumn la creierul mic, iar acesta a căzut efectiv secerat, iar arbitrul Marian Salomir nu i-a arătat nici măcar un cartonaş galben, deşi merita chiar roşu pentru acest gest”, a spus Condescu.

Preşedintele grupării din Târgu Jiu a menţionat că va solicita, de asemenea, anularea cartonaşului roşu primit de Paul Glişcă, considerând că acesta a fost nemeritat. Condescu a apreciat că, deşi Pandurii a pierdut cu scorul de 0-1 la Timişoara, victoria echipei lui Hagi a fost obţinută prin fraudă.

„Am tot respectul faţă de Timişoara şi faţă de publicul de acolo, dar, din păcate, Poli practic nu a câştigat meciul cu Pandurii. Sunt lucruri triste pe care le spun, pentru că toţi vrem ca echipele de provincie să concureze cu cele din Bucureşti, dar e clar că pe noi ne-au bătut cei de la Timişoara printr-o fraudă şi nu prin jocul din teren. Puteau să dea un comunicat după meci şi să spună: «Am câştigat, dar le cerem scuze celor de la Pandurii pentru maniera în care i-am învins»”, a mai spus Condescu. Totodată, oficialul grupării din Târgu Jiu recunoaşte greşelile comise de echipa sa, la Timişoara.

„Este clar că şi jucătorilor noştri avem câteva lucruri să le reproşăm, pentru că au fost trei lovituri de la 11 m clare, dintre care două acordate, deci este şi vina noastră că nu am jucat foarte bine. Dar dincolo de acest lucru şi noi am marcat un gol valabil în minutul 78 şi ne-a fost anulat”, a mai spus Condescu.

Dorin Sipetian
Regulament de plasare a anunturilor