Burse pentru doctoranzii de la Universitatea de Vest

Burse pentru doctoranzii de la Universitatea de Vest
Universitatea de Vest din Timisoara va implementa în următorii trei ani un proiect prin care îşi doreşte sprijinirea financiară a 65 de doctoranzi, în perioada studiilor universitare de doctorat, consolidându-se astfel un segment important din ruta acestora de învăţare şi formare pe tot parcursul vieţii, având ca rezultat final dezvoltarea resurselor umane pentru cercetare.

În calitate de coordonator, Universitatea de Vest implementează în perioada 01.03.2010 – 28.02.2013 proiectul „Creşterea calităţii şi a competitivităţii cercetării doctorale prin acordarea de burse”. Proiectul POSDRU/88/1.5/S/49516 este  finaţat din Fondul Social European – „Investeşte în oameni!”şi se derulează în parteneriat cu Universitatea din Craiova şi Institutul Fraunhofer din Erlangen (Germania). Valoarea proiectului este de 9.969.513 lei. Obiectivul general al proiectului este consolidarea cercetării doctorale în instituţia coordonatoare şi instituţiile partenere, în vederea dezvoltării unei cercetări de excelenţă cu un puternic accent pe interdisciplinaritate, cooperare internaţională şi transfer tehnologic, prin sprijinirea doctoranzilor. Cei 65 de doctoranzi vor fi sprijiniţi pentru realizarea unei cercetări doctorale de calitate, în vederea tranziţiei la viaţa activă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !