Bursa Locurilor de Munca a avut succes: 248 de persoane au gasit slujbe la actiune

De M. Hoster
Bursa Locurilor de Munca a avut succes
Bursa Locurilor de Munca a avut succes
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş a cuantificat rezultatele obţinute în urma desfăşurării ultimei ediţii a Bursei Locurilor de Muncă. Iar acestea sunt pozitive: un număr de 248 de persoane au fost angajate în urma acţiunii.

La o lună de la organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, la nivelul judeţului Timis, bilanţul este unul pozitiv. Un număr de 248 de persoane au fost încadrate în muncă, am aflat de la Georgiana Grigorie, director executiv Ajofm Timiş.

Dintre acestea 87 sunt tineri până în 25 de ani, iar 57 din categoria de vârstă 35-45 de ani. Din cele 248 de persoane încadrate, 37 sunt cu studii superioare, 86 învăţământ liceal şi postliceal, 76 învăţămant profesional şi de ucenicie şi 49 învăţământ general sau incomplet.

Bursa locurilor de muncă, eveniment major de plasare şi mediere în muncă, este o acţiune care aduce împreună agenţii economici interesaţi de găsirea de personal nou şi potenţialul disponibil de forţă de muncă în vederea creşterii gradului de ocupare în muncă în Timiş. Bursa este o bună oportunitate atât pentru angajatori, care pot să îşi găsească personal pentru slujbele neacoperite, dar şi pentru viitorii angajaţi care pot obţine un job de calitate, în funcţie de pregătirea şi experienţa avută.

Anul acesta Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată în data de 19 aprilie a avut un impact mai pregnant faţă de anii trecuţi datorită implicării Departamentul de Asistenţă Socială, FEAA şi FLIT din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, prin intermediul studenţilor săi voluntari precum şi prin diversitatea ofertelor de locuri de muncă oferite de angajatori.

 Peste 1700 de oameni au participat la Bursa locurilor de munca de la Timisoara0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor