Burgeri deliciosi marca Oro Toro by Osho – de acum la Timisoara

Burgeri deliciosi marca Oro Toro by Osho – de acum la Timisoara
ADVERTORIAL. Burgerii delicioși marca Oro Toro by Osho pot fi acum degustați și la Timișoara. Aveți ocazia să mâncați acești burgeri chiar la Timișoara, de acum încolo. Gustul și calitatea cărnii sunt garantate de măcelăria proprie.

Oro Toro by Osho a deschis în 27 septembrie, la Timișoara, în Iulius Mall, a 9-a locație din țară și a doua din afara Bucureștiului, la scurt timp după inaugurarea de la Brașov. În cel mai vestic punct al țării unde puteți mânca burgerii delicioși Oro Toro s-au investit în jur de 100.000 de euro, într-un spațiu de 60 de metri pătrați, cu locuri de servire integrate în zona de “food court” a complexului comercial, iar la buna funcționare a locației s-a creat de la zero o echipă de 12 angajați.

poza oro toro

Oro Toro este un fast-food românesc înființat în 2014, extinzându-se rapid în mall-urile principale din capitală, iar acum și în marile orașe din țară. Conceptul brand-ului îmbină burgerii și alte produse cu rețete delicioase din ingrediente proaspete, cu servire rapidă.

Mențiunea “by Osho”, faimosul steakhouse bucureștean cu măcelărie proprie, este garanția calității și gustului superioare ale cărnii. Până la finele anului se vor mai deschide încă două locații în București, la începutul anului 2017 la Constanța, Oro Toro fiind în continuare disponibil pentru parteneriate în orașele cu peste 150.000 de locuitori.