BRST, ultima colectie de implante mamare de la Allergan, folosite in premiera la Timisoara (P)

BRST, ultima colectie de implante mamare de la Allergan, folosite in premiera la Timisoara
BRST, ultima colectie de implante mamare de la Allergan, folosite in premiera la Timisoara
După succesul obținut cu implantele NATRELLE, compania Allergan are onoarea de a lansa BRST, ultima sa colecție de implante mamare lansată la nivel mondial. Noua gamă de implante mamare rotunde are multiple avantaje determinate de ultimele descoperiri științifice în domeniu.

În Timișoara, Clinica BROL condusă de Dr Tiberiu Bratu folosește în exclusivitate până la data de 01/01/2014 aceasta nouă colecție de implanturi mamare.

Gama de implante BRST are avantajele unei umpleri perfecte cu gel, fapt ce permite păstrarea în timp a volumului în polul superior a sânului (efect de push-up).

Ce mai aduc în plus noile implante de la Allergan: bariera DRIE care reduce riscul difuziei gelului de silicon, textura Microcell creată pentru a reduce contractura capsulară, volum de umplere optim pentru reducerea formării de încrețituri, două tipuri de gel disponibile pentru a ajuta pacientul să obțină rezultatele dorite, înveliș siliconic foarte performant pentru o rezistență sporită.

Pe lângă Clinica Brol, la Timișoara, în București, Clinica Estet-X condusa de Dr Radu Ionescu au exclusivitate în România la acest tip de implante.

Protezele sunt garantate pe viață, compania oferind implantul gratuit cu schimbare de volum la indicația chirurgului. Această garanție nu acoperă costurile chirurgicale, anestezice și de medicație postoperatorie.

poza

Despre Allergan

Allergan, Inc este o companie din domeniul sănătății specializată în descoperirea, dezvoltarea și comercializarea de produse farmaceutice inovatoare, dispozitive medicale și produse de larg consum, care le permit oamenilor să-și trăiască viața în cel mai bun mod cu putință – să vadă mai clar, să se poată mișca mai liber, să se exprime cat mai bine.
Regulament de plasare a anunturilor