Botez cu patru pianisti pentru rolls-royce-ul cu clape al filarmonicii timisorene

De S.P.D.
Pretiosul pian Steinway al Filarmonicii Banatul a avut o intrare fastuoasa in lume si in istoria muzicala a Timisoarei
Pretiosul pian Steinway al Filarmonicii Banatul a avut o intrare fastuoasa in lume si in istoria muzicala a Timisoarei
Preţiosul pian Steinway al Filarmonicii Banatul a avut o intrare fastuoasă în lume şi în istoria muzicală a Timişoarei. Sala Capitol a fost arhiplină joi seara, la concertul vocal-simfonic în care patru pianişti au făcut dovada superlativelor pe care rolls-royce-ul pianelor le deţine în aristocraţia instrumentelor.

„Este o zi importantă pentru istoria Timişoarei, dar este totodată un act de normalitate: oamenii cu o cultură, un nivel şi o calitate cum sunt timişorenii, cum este publicul de muzică de aici, merită un pian care este, cum se ştie, cel mai bun pian al acestor timpuri. Să aveţi grijă de el şi să vă bucuraţi de el, la fel şi nepoţii şi strănepoţii dumneavoastră, căci nu văd prea curând că ar putea avea un succesor. Pianului Steinway îi doresc o viaţă lungă şi cât mai mulţi artişti extraordinar”, a subliniat Ioan Holender, invitat de onoare al evenimentului.

Dirijat de Gheorghe Costin şi Radu Popa, concertul l-a avut în postura de solist, alături de cei trei prestigioşi pianişti timişoreni, Manuela Iana Mihăilescu, Dragoş Mihăilescu şi Sorin Petrescu, pe tânărul pianist Liviu Holender, o prezenţă plină de şarm şi armonii, în compania orchestrei şi corului filarmonicii timişorene. Directorul Ioan Coriolan Gârboni a decernat diplome de gratitudine celor care au sprijinit, generos, Filarmonica Banatul în noua ei viaţă la Sala Capitol.

Pianul Steinway pentru Filarmonica Banatul a fost licitat

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor