Boc: Vom promova "politica uşilor deschise în partid"

3Comentarii
Boc: Vom promova "politica uşilor deschise în partid"
La finalul a mai bine de patru ore de discuţii, democrat-liberalii au tras linie şi, după ce au făcut bilanţul activităţii politice a partidului, au creionat câteva direcţii viitoare ale politicii PD-L.

Din 2001 încoace, PD-L a reuşit să câştige toate alegerile la care a participat datorită parteneriatului cu Traian Băsescu, dar şi faptului că PD-L a fost ataşat de preocupările oamenilor şi datorită faptului că a fost un partid orientat spre viitor“, a spus preşedintele PD-L, Emil Boc, la finalul primei runde de discuţii din cadrul şedinţei lărgite a Colegiului Director al PD-L.

În opinia preşedintelui PD-L, marea provocare a partidului o reprezintă, în acest moment, asigurarea unei mai bune guvernări pentru România. “Pentru asta este nevoie de un partid care să-şi menţină contactul cu oamenii“, a punctat Boc.

De astăzi, PD-L trebuie să muncească în fiecare zi pentru a-şi pregăti succesul politic viitor. Asta nu se poate realiza decât dacă facem ce trebuie“, a mai explicat Boc.

Totodată, preşedintele PD-L a declarat că astăzi s-a luat decizia de a promova “politica uşilor deschise în partid” pentru toţi cei care vor să facă politică, pentru competenţă şi profesionalism. “Avem nevoie de competenţe în România, în actul de guvernare, în PD-L“, a subliniat Boc, dând ca exemplu politicieni ca Monica Macovei, Cristian Preda şi Sever Voinescu, oameni care, iniţial, nu existau în sfera politicii.

Potrivit preşedintelui PD-L, una dintre deciziile luate astăzi a vizat şi înfiinţarea unei comisii de statut formată din 23 persoane, care va pregăti cadrul de organizare a alegerilor. Aceasta se va întruni prima dată luni, la ora 11:00, la Bucureşti.

“Axa va rămâne buna guvernare a ţării, deschiderea faţă de competenţe şi profesionalism şi modul în care organizaţiile nostre vor răspunde acestei politici“, a încheiat Emil Boc.

Sursa: Realitatea.net

Taguri: , , , ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor