BMW răsturnat din cauza apei de pe şosea, iar apoi jefuit de hoţi

62Comentarii
BMW răsturnat din cauza apei de pe şosea, iar apoi jefuit de hoţi
Un tânăr care se îndrepta cu maşina spre Timişoara, de la Lipova, s-a dat peste cap cu autoturismul în noaptea de miercuri spre joi. Autovehiculul a intrat în acvaplanare din cauza carosabilului acoperit cu apă, pe o porţiune de câţiva metri. Şoferul a fost transportat la spital şi a avut o mare surpriză când s-a întors la maşină. Imagini  | Video Video

Drumul Timişoara – Lipova este un adevărat pericol pentru şoferi, din cauza apei care acoperă şoseaua pe mai multe porţiuni. Agenţii de circulaţie au atras atenţia autorităţilor că pe multe porţiuni nu se mai poate circula din cauză că… nu se mai vede şoseaua, fiind acoperită de ape. Aşa s-a întâmplat şi în noaptea de miercuri spre joi, când din cauza căderilor masive de precipitaţii şi a topirii zăpezilor, la kilometrul 16 toată şoseaua era acoperită cu apă, chiar la intrarea în localitatea Pişchia. Şoferii au parcurs cu greu porţiunea respectivă. Alţii, mai ghinionişti, au ajuns cu maşinile în şanţuri.

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism marca BMW, care se îndrepta spre Timişoara, s-a răsturnat cu maşina după ce a ieşit din Pişchia. El a observat prea târziu că şoseaua este acoperită cu apă, iar o mişcare bruscă în momentul în care intrase în acvaplanare l-a aruncat în câmp, unde s-a răsturnat de câteva ori. Şoferul a reuşit să iasă din maşina complet distrusă, care s-a oprit pe plafon, fiind transportat la spital cu mâna ruptă. În absenţa sa, hoţii au avut grijă de autoturism: i-au furat roţile şi au dislocat bordul pentru a fura casetofonul. „Nu aveam viteză. Eram singur în maşină, iar din faţă nu venea nimic, aşa că n-am observat că şoseaua e acoperită cu apă. După ce am ieşit din curba de la Pişchia, m-am trezit în mijlocul apei. Am încercat să redresez, dar cred că mai rău am făcut. Maşina s-a oprit la 50 de metri în câmp. Bine că am scăpat, dar cu maşina nu mai pot face nimic. Hoţii au jefuit toată maşina. Au luat roţile, casetofonul şi tot ce mai aveam prin maşină. Bateria a scăpat, că era în portbagaj”, povesteşte şoferul din BMW, care a scăpat ca prin minune după ce s-a dat peste cap cu maşina.

Oamenii din Pişchia spun că drumul Timişoara – Maşloc a fost reparat pentru campania electorală: repede şi prost. „Miercuri seara nu se putea trece. Numai cu tractoarele sau maşini de teren. La fel a fost şi în 1 ianuarie. Am anunţat poliţia, dar nimeni nu a făcut nimic. Au reparat complet drumul, dar nu au făcut nimic pentru drenarea apei. De vină sunt şi cei care au culturi pe lângă şosea. Sapă canale şi deviază apa către şosea, ca să nu mai băltească apa peste grâu. Stau în Pişchia de 40 de ani, dar nu a fost nicio problemă până când au refăcut ei drumul”, s-a plâns un localnic.62Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor