Bloggerii timişoreni sunt alături de mama lui Luci Reja!

73Comentarii
Bloggerii timişoreni sunt alături de mama lui Luci Reja!
Timişoara - Aurelia Grămescu, mama lui Lucian Reja, băiatul de 28 de ani care în luna august a acestui an a fost omorât de Ferrari-ul lui Adrian Iosif Cocoană, în deja celebrul accident de circulaţie de pe Calea Aradului, se află momentan în dificultate.

Atât din cauza deciziei bizare a magistraţilor de a-l elibera pe şoferul vitezoman din arest, cât şi din cauza gravelor probleme financiare cu care se confruntă. Bloggerii timişoreni au aflat de nenorocirea femeii şi au hotărât să pună mână de la mână pentru a o ajuta şi a-i face cunoscute problemele. Lucian achiziţionase în 2005 un apartament prin credit ipotecar, credit care a rămas după moartea sa responsabilitatea mamei. Aurelia Grămescu este divorţată şi se găseşte în imposibilitatea de a munci din cauza unor probleme medicale, motiv pentru care nu poate plăti datoria către bancă. Asigurarea de viaţă nu a acoperit decât jumătate din suma necesară, restul de 12.500 de euro trebuind achitaţi în termen de două luni. În cazul în care suma nu va fi achitată, mama lui Lucian riscă să rămână pe străzi. Bloggerii din Timişoara nu au rămas insensibili la problemele mamei îndurerate şi au decis să ia atitudine şi să scrie despre suferinţa acesteia. „Sunt la curent cu trista poveste a mamei lui Lucian, băiatul ucis pe trotuar de către Majestatea sa, Regele Cocoană. Au avut neruşinarea să îl scoată nevinovat, au avut nesimţirea să îl învinuiască pe bietul taximetrist şi să îi calce tânărului amintirea în picioare. Această mamă, pe lângă faptul că trăieşte un chin inimaginabil provocat de moartea fiului ei, se luptă cu o justiţie nu oarbă, ci orbită şi asurzită de contul bancar şi de influenţa acestui „domn” care a omorât „doar un singur om”. Nimeni nu îndrăzneşte să depună mărturie împotriva lui pentru că ii e teamă de ce i s-ar putea întâmpla”, scrie Andreea pe blogul său (www.tomatacuscufita.com). Nici Carla, o fostă colegă de-a lui Lucian de generală, nu a putut rămâne imună: „În urmă cu câteva luni, în Timişoara a murit gratuit şi absurd un tânar, ucis de viteza şi teribilismul unui interlop local. În naivitatea nostră, am sperat cu toţii, opinia publică şi mass-media deopotrivă, că justiţia timişoreană îşi va face totuşi treaba într-un mod împăciuitor pentru toată lumea şi nu va lăsa cu totul nepedepsit acest act criminal. Am sperat că printre procurorii şi judecatorii care se vor ocupa de acest caz va exista măcar un reprezentant al justiţiei mai puţin corupt decât ceilalţi, un făcător de dreptate mai puţin orb, mai puţin influenţabil, mai puţin intimidat de presiunile mafiei locale, cu un dram de decenţă şi demnitate umană. Ruşine!,” scrie tânăra pe http://jocurban.wordpress.com/. De asemenea, numere de cont la care se pot face donaţii şi întreaga poveste au fost preluate de mai multe bloguri ale unor tineri din oraş, printre care şi www.tm-99-blog.org, cel al întregii comunităţi. Timişorenii care doresc să fie în continuare alături de mama îndurerată, rămasă fără singurul său copil, pot depune încă sume de bani în conturile de mai jos.

Conturile sunt deschise pe numele, GRĂMESCU AURELIA la Banca Comercială Română, filiala Timişoara Piaţa Dacia:

EUR – RO42 RNCB 0552 1046 8424 0002

RON – RO69 RNCB 0552 1046 8424 0001 (COD SWIFT – RNCBROBUXXX).73Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor